Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το αγαπημένο της φαγητό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Φωτογραφία: NDP
07|04|2024 14:30
SHARE
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το αγαπημένο της φαγητό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης


Σε λίγους μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και πριν λίγες ημέρες μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα συναισθήματα και την καθημερινότητά της ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα δέχθηκε και μια τηλεοπτική πρόταση την οποία ωστόσο απέρριψε.

«Σε αυτή την εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, γιατί έχω ήδη ένα παιδάκι. Είναι πολύ μωρό, είναι 15 μηνών, οπότε καταλαβαίνεις, περπατάει, εξερευνεί τον κόσμο. Πρόσφατα, μου έγινε μια πρόταση που συζήταγα για να κάνω κάτι τώρα στην τηλεόραση, στη φάση που βρίσκομαι. Τελικά αποφάσισα να μην το κάνω, γιατί προτεραιότητα είναι η οικογένεια μου και θα είναι πολύ δύσκολο. Γενικά είναι κάτι που με απασχολεί. Μου έχει λείψει πολύ η δουλειά μου και θέλω να βρω μια χρυσή τομή να τα συνδυάσω», είπε στους δημοσιογράφους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Φωτογραφία: NDP

Το αγαπημένο φαγητό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη δεύτερη εγκυμοσύνη

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο party για τα 20 χρόνια λειτουργίας του χώρου αισθητικής της Χριστίνας Σαράντη και έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε ένα εφαρμοστό μαύρο κολάν, μαύρα πέδιλα, και λευκό πουκάμισο, το οποίο έδειχνε την φουσκωμένη της κοιλιά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό. Αν και προσέχει τη διατροφή της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μεγάλη αδυναμία στα ζυμαρικά και έτσι επιλέγει να τα τρώει όσο πιο συχνά γίνεται. «Στο πρώτο μου παιδί είχα φάει όλα τα burger της Αθήνας και μη. Τώρα τρώω όλα τα μακαρόνια», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Φωτογραφία: NDP

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής σε ποιο μήνα της κύησής της βρίσκεται, ούτε το φύλο του μωρού.

SHARE