Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι νέες φωτογραφίες από την ημέρα της βάφτισης του γιου της
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
14|09|2023 09:34
SHARE
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με την κουνιάδα της, Αλεξάνδρα -Οι νέες φωτό από τη βάπτιση του γιου της


Τον γιο τους βάφτισαν αρχές Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Καβούρι.

Ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του, Βλάσσης, ενώ νονές ήταν η επιχειρηματίας, Σούλα Λιάκου και η αδερφή του συζύγου της παρουσιάστριας, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου. Αμέσως μετά το μυστήριο ακολουθήσε δεξίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα σε ένα από τα μαγαζιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και ο Χρήστος Μάστορας διασκέδασε τους καλεσμένους με τις επιτυχίες του.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι νέες φωτογραφίες από την ημέρα της βάφτισης του γιου της

Την Τετάρτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την ημέρα της βάπτισης του γιου τους. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι της βάφτισης. Μάλιστα σε μία από αυτές ποζάρει αγκαλιά με την κουνιάδα της, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου που είναι και η κουμπάρα της και νονά του μικρού.

Οι γονείς του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσσης και Ειρήνη έχουν τέσσερα παιδιά: τον Μιχάλη, τον Βασίλη, την Αλεξάνδρα και την Αφροδίτη και όλοι τους ασχολούνται με τις δραστηριότητες του ομίλου.

Δείτε στα αριστερά την αδερφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τις κουνιάδες της, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου και Σούλα Λιάκου.
SHARE