Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου/ Φωτογραφία: Instagram/ @konstantinaspyropoulou
09|12|2023 14:38
SHARE
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφίζεται στο Λονδίνο με Dior τσάντα και ugly sneakers


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσφατα βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου απόλαυσε ένα mini break λίγο πριν τις γιορτές.

Χαρούμενη και χαμογελαστή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια των σύντομων διακοπών της. Η γνωστή παρουσιάστρια πρόσφατα βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις γιορτές, όπου απόλαυσε τις στολισμένες γωνιές της, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί και μερικά στιγμιότυπα με τους πάνω από 800 χιλιάδες followers της.

Άλλωστε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, τα επαγγελματικά της πρότζεκτ, τις οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και το παιδί τους, αλλά και τα looks που επιλέγει στις εμφανίσεις της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λοιπόν, δεν μπορούσε παρά να ποστάρει στο προφίλ της φωτογραφίες από το ταξίδι της, όπου μεταξύ άλλων βλέπουμε κι ένα από τα σύνολα που επέλεξε. Η ίδια φορά ένα μακρύ μπεζ μπουφάν με γούνινες λεπτομέρειες, λευκό παντελόνι και chunky στιλάτα sneakers. Φυσικά την παράσταση κλέβει η πολύ κομψή over-the-shoulder Dior τσάντα της, με αλυσίδα.

Η παρουσιάστρια ποζάρει με φόντο χαρακτηριστικό κόκκινο διώροφο τουριστικό λεωφορείο, με θετική διάθεση. Η ανάρτηση ενθουσίασε τους followers της, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να αφήσουν πολλά likes και σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με Dior τσάντα στο Λονδίνο:

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Λονδίνο:

@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
@konstantinaspyropoulou
SHARE