Φωτογραφία: NDP Photo agency
Φωτογραφία: NDP Photo agency
20|02|2023 14:30
SHARE
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

Ο 24χρονος γιος της Μαρί Σαντάλ, Κωνσταντίνος-Αλέξιος, ζευγάρι με την Πόπι Ντελεβίν


Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, εγγονός του εκλιπόντα τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι σε σχέση με την αδερφή της Κάρα Ντελεβίν, Πόπι.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η βρετανική DailyMail, ο 24χρονος γόνος της βασιλικής οικογένειας και το 36χρονο μοντέλο απαθανατίστηκαν πιασμένοι χεράκι χεράκι καθώς απολάμβαναν μια βόλτα στο Δυτικό Λονδίνο, κοντά στο σπίτι της ίδιας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Dailymail που έδωσε το αποκλειστικό, η Πόπι και ο Κωνσταντίνος Αλέξιος δεν δίσταζαν να δείξουν τον έρωτα τους «οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη βόλτα του Κωνσταντίνου Αλέξιου με την Πόπι Ντελεβίν στο Λονδίνο:

@lahautesociete Le prince Constantin Alexios de Grèce et la socialite anglaise Poppy Delevingne, soeur de la mannequin Cara Delevingne, aperçus ensemble dans les rues de Londres #constantinalexiosdegrece #princeconstantinosalexios #poppydelevingne #caradelevingne #londres #london #pourtoi #pourtoipage #foryou #foryoupage #fyp #fypシ ♬ motive by ariana ft doja - 🔮🌃🍬☔️💧

Η Πόπι εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί οκτώ χρόνια σύζυγό της, τον επιχειρηματία Τζέιμς Κουκ, ωστόσο, βρίσκονται σε διάσταση. Η Πόπι και ο Τζέιμς, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2014 σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Knightsbridge του Λονδίνου. Οι φήμες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα, όταν ο 43χρονος Τζέιμς παραιτήθηκε από διευθυντής της εταιρείας της συζύγου του, Poppy Delevingne Limited.

SHARE