Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του, Τζένη Καζάκου
O Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του, Τζένη Καζάκου/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του, Τζένη πήγαν θέατρο -Η casual κοινή εμφάνιση


O Κωνσταντίνος Καζάκος πήγε μαζί με την κόρη του, Τζένη, στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» για να απολαύσει την παράσταση «Ο Προμηθέας Δεσμώτης».

O γνωστός ηθοποιός, Κωνσταντίνος Καζάκος, έχει κάνει δύο γάμους, από τους οποίους απέκτησε δύο παιδιά. Από τον πρώτο του γάμο με την Τάνια Τρύπη απέκτησε μια κόρη, την Τζένη, η οποία έχει πάρει το όνομα της αξέχαστης γιαγιάς της, Τζένης Καρέζη, ενώ από τον δεύτερο, με την Ιωάννα Μαρτζούκου, απέκτησε έναν γιο, τον Ιάσονα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Κωνσταντίνο Καζάκο με την κόρη του, Τζένη, κατά την είσοδό τους στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στον Βύρωνα.

Πατέρας και κόρη, ντυμένοι casual και οι δύο με sneakers, πόζαραν χαμογελαστοί στους φωτογράφους.

Σημειώνεται ότι η κούκλα εγγονή της Τζένης Καρέζη θα κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση από τη νέα σεζόν καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη στην ΕΡΤ με τίτλο «Βαρδιάνος στα σπόρκα», ενώ θα τη δούμε και στο Mega στη σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του, Τζένη πήγαν θέατρο
Φωτογραφία: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του,Τζένη/NDP photo agency

Ο περήφανος πατέρας είχε μιλήσει για την κόρη του σε συνέντευξή του στο περιοδικό People: «Νομίζω πως είμαι cool μπαμπάς. Από την άλλη, φροντίζω να τη συμβουλεύω και να τη θωρακίζω απέναντι στην ίδια τη ζωή. Της έχω εμπιστοσύνη. Με το να είσαι από πάνω από το παιδί σου και καταπιεστικός μαζί του, δεν καταφέρνεις τίποτα. Η επιβολή δεν είναι λύση, παρά μόνο η κουβέντα και η κατανόηση. Η επικοινωνία μου με τα παιδιά μου είναι εύκολη, από την άποψη πως και εγώ δεν έχω μεγαλώσει ιδιαίτερα. Είμαι ακόμα ένα μεγάλο παιδί και έτσι σκοπεύω μείνω. Εξάλλου και εγώ στην ηλικία της Τζένης έκανα βλακείες, και το δικαίωμα στη βλακεία το έχουμε όλοι. Άμα δεν κάνεις λάθη, δεν μαθαίνεις».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του, Τζένη πήγαν θέατρο
Φωτογραφία: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του,Τζένη/NDP photo agency
SHARE