Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
22|07|2022 10:08
SHARE
ΚΩΝΣΤΑΝΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

O Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του, Τζένη -Με casual looks στο θέατρο


Σε έξοδο, ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του, Τζένη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στα social media του Κωνσταντίνου Καζάκου φωτογραφίες με τα παιδιά του, Τζένη και Ιάσονα.

Πρόσφατα, ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο του Ιάσονα -καρπό του έρωτά του με τη δεύτερη γυναίκα του, Ιωάννα Μαρτζούκου- από την Πάρο, ενώ τώρα τον είδαμε με την κόρη του, Τζένη σε κοινή έξοδό τους.

Η Τζένη Καζάκου διατηρεί ένα εξίσου ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο βλέπουμε φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή, με τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και με τους γονείς της, Τάνια Τρύππη και Κωνσταντίνο Καζάκο.

Με τον πατέρα της έχει μια όμορφη σχέση και μάλιστα συχνά απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Κάνουν κοινές εμφανίσεις, σε θεατρικές παραστάσεις και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικού έργου, όπου πατέρας και κόρη πέρασαν χρόνο μαζί απολαμβάνοντας την παράσταση «Δώρο Γενεθλίων».

H Τζένη Καζάκου επέλεξε να φορέσει ένα άνετο τζιν με ένα μαύρο κροπ τοπ ενώ ο Κωνσταντίνος Καζάκος φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα καλοκαιρινό πουκάμισο σε τρόπικαλ πριντ. Με κάζουαλ looks λοιπόν και οι δύο φωτογραφίζονται ενώ είναι χαρούμενοι και χαμογελαστοί.

Δείτε τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τζένης Καζάκου

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE