Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με παλτό
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
06|03|2021 16:24
SHARE
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βγήκε βόλτα με τον γιο του, Ιάσονα, στο Σούνιο


Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βγήκε βόλτα με τον γιο του και μοιράστηκε τη στιγμή με τους χιλιάδες followers του στο Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει κάνει δύο γάμους. Από τον πρώτο με την Τάνια Τρύπη έχει αποκτήσει μια κόρη, την πανέμορφη Τζένη, η οποία έχει πάρει το όνομα της αξέχαστης γιαγιάς της και εμβληματικής πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου, Τζένης Καρέζη.

Από τον δεύτερο γάμο του με την Ιωάννα Μαρτζούκου απέκτησε έναν γιο, τον Ιάσονα, ο οποίος γεννήθηκε το 2012! Ο γνωστός ηθοποιός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα δύο παιδιά του και συχνά ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από τις στιγμές που περνά μαζί τους.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, λοιπόν, αποφάσισε να πάει βόλτα με τον γιο του, Ιάσονα, στο Σούνιο και να θαυμάσουν τον Ναό του Ποσειδώνα. Ο ίδιος μοιράστηκε τη στιγμή με τους χιλιάδες followers του στο Instagram. Δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε πατέρα και γιο με φόντο τον υπέροχο ναό και τον καταγάλανο ουρανό.

«Summer stories… Βόλτα με τον γιο μου στον ναό» έγραψε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία ενθουσίασε τους followers του. Μέσα σε πολύ λίγη ώρα συγκέντρωσε εκατοντάδες like!

Δείτε παρακάτω τον Κωνσταντίνο Καζάκο με τον γιο του:

SHARE