Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με την πρώην σύζυγό του, Έρση Ξενάκη
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με την πρώην σύζυγό του, Έρση Ξενάκη/Φωτογραφία: NDP photo agency
14|07|2023 12:25
SHARE
ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Έρση Ξενάκη: Στην αποφοίτηση του γιου τους από το Κολλέγιο Αθηνών


O γιος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και της Έρσης Ξενάκη αποφοίτησε από το σχολείο και συγκεκριμένα από το Κολλέγιο Αθηνών.

O Γιώργος – Ίκαρος Μαρκουλάκης τελείωσε φέτος το σχολείο και οι γονείς του ήταν στην αποφοίτησή του για να τον καμαρώσουν.

Μετά την κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και της Εύης Βατίδου, και ο γιος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και της Έρσης Ξενάκη ήταν στην ίδια τελετή αποφοίτησης του Κολλεγίου Αθηνών. Και τα τρία παιδιά ολοκλήρωσαν φέτος την φοίτησή τους στο σχολείο και ετοιμάζονται για τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Έρση Ξενάκη: Στην αποφοίτηση του γιου τους από το Κολλέγιο Αθηνών

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Έρση Ξενάκη έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις. O 18χρονος γιος τους, Γιώργος – Ίκαρος Μαρκουλάκης, το απόγευμα της Τετάρτης αποφοίτησε από το σχολείο.

Ο γιος του ηθοποιού με τα μακριά μαλλιά θα ακολουθήσει σπουδές Ιατρικής.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια και τον γιο του στο Bovary.gr: «Τα δικά μου καλοκαίρια με τους γονείς μου, όταν ήμουν παιδί, είχαν μια αίσθηση ελαφρότητας και γαλήνης. Είχε κι ο μπαμπάς μου μια βάρκα και πηγαίναμε όλοι μαζί, με τη μαμά και την αδελφή μου. Θυμάμαι, κατεβαίναμε από το προηγούμενο βράδυ στη Μαρίνα Αλίμου που είχε το καϊκι και κοιμόμασταν εκεί. Το πρωί, ο μπαμπάς είχε ήδη σαλπάρει και όταν ξυπνούσα κοιτούσα και έβλεπα ότι ήμασταν σε κάποιες γαλάζιες θάλασσες. Νόμιζα ότι είχαμε φτάσει πολύ μακριά. Ετσι μου φαινόταν. Κι ας ήμασταν στον Αργοσαρωνικό. Με το που ξύπναγα, βουτούσα στη θάλασσα και περνούσα ατέλειωτες ώρες στο νερό. Συνειδητοποιώ ότι είναι μια σωματική μνήμη την οποία αναπαράγω τώρα με τον γιο μου».

SHARE