Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Χρυσή Βαρδινογιάννη
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Χρυσή Βαρδινογιάννη
LOVE COUPLE

Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η έξοδος του ζευγαριού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα


Στην επίσημη παρουσίαση του διεθνούς λευκώματος Greek Islands του Χρύσανθου Πανά βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη. 

Το διεθνές λεύκωμα «Greek Islands» του Χρύσανθου Πανά από τις εκδόσεις Assouline κυκλοφορεί ήδη, σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία.

Με αφορμή ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την Αθηναϊκή ακτογραμμή, πάνω σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σκαρί, το βιβλίο αυτό αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την φυσική ομορφιά, τα μνημεία, την άυλη πολιτιστική κληρονομιά, όπως και τις παραδόσεις των νησιών του Αιγαίου. Όλα αυτά υπερθεματίζονται μέσα από το εμπεριστατωμένο κείμενο του Χρύσανθου Πανά.

Μια «Greek Ιsland chic» γιορτή έλαβε χώρο στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους εντοπίσαμε τον καλό φίλο του Χρύσανθου Πανά, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη με την σύντροφό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

To αγαπημένο ζευγάρι πόζαρε στους φωτογράφους χαμογελαστό και ευδιάθετο.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με την Χρυσή Βαρδινογιάννη σε νυχτερινή έξοδο

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης φόρεσε στην έξοδό του ένα μπλε πουκάμισο με λευκό παντελόνι, ενώ η αγαπημένη του Χρυσή Βαρδινογιάννη ένα μακρύ καλοκαιρινό φόρεμα και μαύρο Bottega Veneta clutch.

Δείτε τη φωτογραφία τους:

Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η νέα κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

«Greek Islands», το διεθνές λεύκωμα του Χρύσανθου Πανά

Το λεύκωμα «Greek Islands» αποτελεί ωδή στα νησιά του Αιγαίου και συμβάλλει στο να δουν οι ξένοι επισκέπτες, και όχι μόνο, τα νησιά του Αιγαίου με μια διαφορετική, πιο αυθεντική ματιά.

Για το «Greek Islands», o Χρύσανθος Πανάς πρότεινε στη φίλη και καλή φωτογράφο Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου να ταξιδέψουν μαζί ώστε να αποτυπώσει με το φακό της τις ξεχωριστές εικόνες των νησιών του Αιγαίου. Στο βιβλίο παρουσιάζονται επίσης σπάνιες φωτογραφίες αρχείου, ενώ τον πρόλογο έχει γράψει η Ευγενία Χανδρή.

Την Τρίτη έγινε η επίσημη παρουσίαση του λευκώματος στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής από τον υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με ομιλία της Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κας Μελίνας Τραυλού. Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της Ελληνικής επιτροπής για την UNESCO κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα. H εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της UNESCO, καθώς το λεύκωμα αναφέρεται στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά και τις παραδόσεις της χώρας.

Στην παρουσίαση διαβάστηκε και μήνυμα που απέστειλε η οικογένεια Assouline προσωπικά στον Χρύσανθο Πανά για την παγκόσμια επιτυχία του βιβλίου.

SHARE