Αλεξανδράκης Καρέζη
Φωτογραφία: Finos Films
13|07|2021 11:49
SHARE
SPOTTED

Η κόρη του Αλέκου Αλεξανδράκη, Γιοχάνε, ζει στην Ελβετία και μοιάζει στη μητέρα της


Πώς είναι σήμερα η κόρη του Αλέκου Αλεξανδράκη, Γιοχάνα;

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του ελληνικού κινηματογράφου, με αμέτρητες κατακτήσεις και τέσσερις γάμους. Η τέταρτη σύζυγός του ήταν η ελβετικής καταγωγής Βερένα Γκάουερ, με την οποία έμειναν παντρεμένη μόλις για δύο χρόνια και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Βάσια και τη Γιοχάνα.

Σήμερα, η Γιοχάνε παραμένει μια όμορφη γυναίκα και χαρούμενη μητέρα και σίγουρα θα έλεγε κανείς ότι θυμίζει περισσότερο τη μητέρα της, παρά τον Έλληνα πατέρα της. Η ίδια διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Facebook, όπου ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τα τρία παιδιά της -έχει δυο γιους και μια κόρη.

Μάλιστα, έναν χρόνο πριν φύγει από τη ζωή, ο Αλέκος Αλεξανδράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή «Κοίτα τι έκανες» και εκεί του έκανε έκπληξη η κόρη του, η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του μαζί με τα παιδιά της, τα εγγόνια του σπουδαίου ηθοποιού.

Πριν από λίγες μέρες, στο προφίλ της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη στο Instagram είδαμε μια φωτογραφία, όπου ο Αλέκος Αλεξανδράκης κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του τον γιο του Βάσια, αδερφό της Γιοχάνα. «"Ήμουν τόσο ερωτευμένος και ικανοποιημένος με τη ζωή μου που δεν πίστευα ποτέ πως θα χωρίσω" θα έλεγε αργότερα ο ίδιος. Στη ζωή του όμως "εισέβαλε" η Νόνικα Γαληνέα μετά τη γνωριμία τους επί σκηνής στο έργο "Τα μεγάλα χρόνια" το 1969. “Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως είχε έρθει το τέλος του γάμου μας. Αλλά ήταν και πάρα πολύ δύσκολο για μένα να αποχωριστώ τα παιδιά μου”, θα διηγείτο. Τα παιδιά του ζευγαριού πράγματι ακολούθησαν τη μητέρα τους στην Ελβετία μετά τον χωρισμό των γονιών τους» διαβάζουμε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Μια σπάνια φωτογραφία από την οικογένεια του Αλέκου Αλεξανδράκη με την τέταρτη σύζυγό του είχαμε δει και στον λογαριασμό του δημοσιογράφου-συλλέκτη Άρη Λουπάση στο Instagram.

«Ο Αλέκος Αλεξανδράκης το 1969 με την τέταρτη σύζυγο του Ελβετίδα Βερένα Γκάουερ και τα παιδιά του, τον Βάσια και την νεογέννητη Γιοχάνα σε όμορφες οικογενειακές στιγμές. […] Το '64 μετά και το τρίτο διαζύγιο, στα γυρίσματα της ταινίας "Το Δόλωμα" θα γνωρίσει στη Ρόδο τη Βερένα που εργάζεται στο ξενοδοχείο Miramare όπου ανήκει στον θείο της και διαμένουν οι συν/στές. Μια υπέροχη γυναίκα που θα αγαπήσει και θα αποκτήσει τα δύο του παιδιά μέχρι και το '69, όπου θα χωρίσουν και θα μπει σαν “τυφώνας” στην ζωή του η σπουδαία Kυρία του θεάτρου Νόνικα Γαληνέα. Η λαμπερή ηθοποιός θα τον γοητεύσει απίστευτα και για τα επόμενα είκοσι δύο χρόνια θα ζήσει μαζί της έναν δυνατό έρωτα και μια σημαντική κοινή θεατρική διαδρομή. Ένας θρύλος της υποκριτικής όπως θρυλική υπήρξε και η γοητεία του» διαβάσαμε στη λεζάντα.

SHARE