Σωκράτης Αλαφούζος-Βάσω Γουλιελμάκη
Σωκράτης Αλαφούζος-Βάσω Γουλιελμάκη/Φωτογραφία: NDP photo agency
BIRTHDAY GIRL

Μαρίλια Αλαφούζου: Η κόρη της Βάσως Γουλιελμάκη και του Σωκράτη Αλαφούζου έγινε 18 ετών


Μπορεί η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και η κόρη τους αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Μαρίλια μεγάλωσε πολύ και χθες είχε τα γενέθλιά της, όπου έγινε 18 ετών. Τόσο ο Σωκράτης Αλαφούζος, όσο και η Βάσω Γουλιελμάκη, δημοσιεύουν σπάνια φωτογραφίες της κόρης τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στα social media.

Ωστόσο για την ημέρα των γενεθλίων της και οι δύο ηθοποιοί θέλησαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά δημοσιεύοντας φωτογραφίες της.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος δημοσίευσε στο Facebook: «Το κοριτσάκι μου γίνεται σήμερα 18. Απέραντη αγάπη, άνευ όρων. Οι καρδιές μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ενωμένες. Το μέλλον της ανήκει! Είναι έτοιμη! Και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτά που έχει ήδη καταφέρει. Της αφιέρωσα ξανά το Γράμμα στην Κόρη μου, του Χόρχε Μπουκάι. Τα λέει σχεδόν όλα… Για τα άλλα μόνο αγάπη. Και πράξεις».

Οσο για την Βάσω Γουλιελμάκη, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram σημειώνοντας: «Μονακριβό μου είμαι πλημμυρισμένη από όμορφες αναμνήσεις που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί κρατώντας σου το χεράκι. Τι να πρωτοθυμηθω! Το πρώτο σου χαμόγελο που μου σκασες στον ύπνο σου, τον ήχο της καρδούλα σου όταν την πρωτοάκουσα στον υπέρηχο τακ-τακ -τακ-τακ-τακ-τακ, το πρώτο σου εμβόλιο που έκλαψες και ήθελα να φωνάξω στο γιατρό πράγμα που δεν έκανα ευτυχώς!!Σήμερα στα 18 σου μπορεί να μην σου κρατάω το απαλό, ζεστό χεράκι σου αλλά να είσαι σίγουρη ότι θα είμαι πάντα εκεί κοντά σου, άγρυπνος φρουρός όπως όταν περπατάμε στο δρόμο πλάι-πλάι και πάντα ρίχνω μια κλεφτή ματιά να δω αν τα κατάφερες, εάν υπάρχει κάτι που δεν το έχεις πάρει είδηση, αν υπάρχει εμπόδιο κι εγώ να σου φωνάξω ΠΕΡΝΑ!
Αλλά πάντα διαπιστώνω ότι ξέρεις που πατάς! Από τα πρώτα σου βήματα το ήξερες σταθερή, χωρίς να χάνεις την ισορροπία σου! Δυνατή και αποφασιστική! Ζουζουνακι μου Μαριλουκα μου, Μαριλιώ μου, μπουμπουκάκι μου, παιδί μου! Η καρδιά μου σου ανήκει! Γίνε αυτό που θέλεις να είσαι! Χρόνια πολλά κόρη μου».

Δείτε το βίντεο με φωτογραφίες της κόρης της:

H φωτογραφία που δημοσίευσε η Βάσω Γουλιελμάκη στα Instagram Stories της με χρυσά μπαλόνια που έχουν τον αριθμό 18:

Μαρίλια Αλαφούζου: Η κόρη των Βάσω Γουλιελμάκη και Σωκράτη Αλαφούζου έγινε 18 ετών

H Bάσω Γουλιελμάκη με την κόρη της σε παλιότερες δημόσιες εμφανίσεις τους:

Μαρίλια Αλαφούζου: Η κόρη των Βάσω Γουλιελμάκη και Σωκράτη Αλαφούζου έγινε 18 ετών
To 2018/Φωτογραφία: NDP photo agency
Μαρίλια Αλαφούζου: Η κόρη των Βάσω Γουλιελμάκη και Σωκράτη Αλαφούζου έγινε 18 ετών
To 2017/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE