Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
04|01|2023 12:58
SHARE
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Η κούκλα κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου βγάζει σέλφι με τον πατέρα της


Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός. Μέσα από τους ρόλους τους οποίους έχει ενσαρκώσει έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου -και όχι μόνο- στους θαυμαστές της, κάτι που την καθιστά άκρως αγαπητή στο κοινό.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει αποκτήσει μια κόρη, την 28χρονη Μαρία Χάνου, με τον πρώην σύζυγό της, τον εξίσου αγαπητό και ταλαντούχο ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο. Αν και έχουν χωρίσει διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, επί σκηνής αλλά και εκτός του θεατρικού χώρου.

Φωτογραφία:NDP Photo Agency

Τώρα, η ηθοποιός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, με τον πρώην σύζυγό της και την κόρη τους.

Η κούκλα κόρη ης Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου

Η Μαρία Χάνου έχει ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της με τον ρόλο της στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» να την κάνει ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Αυτή, είναι μια από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε κάποια φωτογραφία της Μαρίας Χάνου στο Instagram προφίλ της μητέρας της και εκείνο που μπορεί κανείς να παρατηρήσει είναι η ομοιότητα, τόσο με τη μητέρα της, όσο όμως και με τον πατέρα της.

«Σας αγαπώ τόσο πολύ! Καλή χρόνια σε όλους εύχομαι να χαίρεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε να έχετε τύχη αφθονία ταπεινοφροσύνη και έλκυση τύχης σας εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

SHARE