Γιώργος Καραμίχος
Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
INSTAGRAM

Γιώργος Καραμίχος: H 23χρονη κόρη του, Ρεγγίνα, κάνει τον απολογισμό του 2021 με φωτό στο Instagram


Εκτός από σπουδαίος ηθοποιός, ο Γιώργος Καραμίχος είναι υπερήφανος πατέρας.

Έχει δύο παιδιά, τον 8χρονο Ντιέγκο Τζον και την 23χρονη Ρεγγίνα.

Η νεαρή Ρεγγίνα Καραμίχου διατηρεί δικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στη Δανία, όπου μένει μόνιμα εκεί.

Πρόσφατα, η κόρη του γνωστού ηθοποιού έκανε ένα ποστ στο Instagram, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε με 7 φωτογραφίες του 2021. Με μπικίνι, φίλους και μάσκα ομορφιάς.

«Γεια σου 2021. Πάμε για το επόμενο» έγραψε στο προφίλ της.

Δείτε εδώ:

Από τις φωτογραφίες της καταλαβαίνουμε ότι η Ρεγγίνα Καραμίχου αγαπάει τα ζώα.

Στα μέσα Οκτωβρίου ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε στη Δανία, προκειμένου να δει την κόρη του και δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο Instagram:

Ο ηθοποιός έχει σημειώσει στη συνέντευξή του στη BOVARY για τα παιδιά του: «Στον γιο μου αρέσει που με αναγνωρίζουν –ξέρει άπταιστα ελληνικά. Με τα παιδιά μου είμαστε πολύ κοντά: Έχω τατουάζ με το όνομά της Ρεγγίνας στο αριστερό μου χέρι για να το βλέπω όταν είμαι στον καθρέφτη, και νομίζω ότι θα κάνω το ίδιο με τον Ντιέγκο Τζόνι, αργότερα, στο δεξί. Στα ελληνικά τον φωνάζουμε Άγγελο –βαφτίστηκε Ιάκωβος-Ιωάννης-Άγγελος και είναι μισός μεξικάνος. Ετσι “κλείνω” από χέρια –από παιδιά δεν ξέρω».

«Οι φίλοι μου με φωνάζουν “μαμπά”, από το μαμά και μπαμπάς. Η πατρότητα είναι η μόνη ταυτότητα που μου ήρθε εύκολα -όλες οι άλλες με έχουν τυραννήσει πολύ» έχει συμπληρώσει στην ίδια συνέντευξη.

SHARE