Αντόνιο Μπαντέρας και Μέλανι Γκρίφιθ
Αντόνιο Μπαντέρας και Μέλανι Γκρίφιθ/Φωτογραφία: ΑP images
INSTAGRAM

Η κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Αντόνιo Μπαντέρας έγινε 27 ετών -Οι ευχές των γονιών της


Η Μέλανι Γκρίφιθ και ο Αντόνιο Μπαντέρας ευχήθηκαν δημόσια χρόνια πολλά στην κόρη τους για τα γενέθλιά της μέσα από το προφίλ τους στο Instagram.

H Στέλλα Μπαντέρας είχε τα γενέθλιά της στις 24 Σεπτεμβρίου όπου έγινε 27 ετών. Οι περήφανοι γονείς της, Αντόνιο Μπαντέρας και Μέλανι Γκρίφιθ δημοσίευσαν στο Instagram φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία για να στείλουν τις ευχές τους.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας παντρεύτηκε το 1996 τη Μέλανι Γκρίφιθ και απέκτησαν μαζί τη Στέλλα, καρπό του έρωτά τους. Τελικά το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2015, ωστόσο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις ενώ όπως είχε δηλώσει στο People παλαιότερα ο ηθοποιός, ακόμη κι αν είναι ζουν άλλες ζωές, η Μέλανι και η κόρη τους, Στέλλα, είναι η οικογένειά του και θα τις αγαπάει μέχρι τέλους.

Η κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Αντόνιo Μπαντέρας έγινε 27 ετών -Οι ευχές των γονιών της

Η Στέλλα Μπαντέρας είναι η μικρότερη κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ, την οποία απέκτησε στον γάμο της με τον Αντόνιο Μπαντέρας -οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1996 και πήραν διαζύγιο το 2015. Γεννημένη το 1996, η Στέλλα Μπαντέρας αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και είναι η ίδια ηθοποιός.

Η Στέλλα Μπαντέρας είναι ετεροθαλής αδελφή της επίσης ηθοποιού, Ντακότα Τζόνσον(από τον γάμο της Μέλανι Γκρίφιθ με την Ντον Τζόνσον που κράτησε από το 1989 μέχρι το 1996).

Δείτε την ανάρτηση του Αντόνιο Μπαντέρας για την κόρη του:

«Aγαπητή μου κόρη, η άφιξή σου στον κόσμο πριν από 27 χρόνια παραμένει η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου» σημείωσε ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Δείτε την ανάρτηση της Μέλανι Γκρίφιθ για την κόρη της:

«Χρόνια πολλά όμορφη Στέλλα μου! Από την ημέρα που γεννήθηκες έχεις φέρει τόση αγάπη, συμπόνια και χαρά στην οικογένειά μας και στον κόσμο. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είναι τιμή μου που είμαι η μαμά σου» σημείωσε η Μέλανι Γκρίφιθ.

SHARE