Ναταλία Δραγούμη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
16|04|2022 11:05
SHARE
BIRTHDAY GIRL

Η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη έκλεισε τα 18 και είναι μια κούκλα


Η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη, Κλειώ Ρόμπερτς, έχει γενέθλια και η μητέρα της δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία της.

Η Ναταλία Δραγούμη είναι παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον Έντι Ρόμπερτς, με τον οποίο γνωρίστηκε σε ένα ιστορικό club της Αθήνας των 90s, το Plus Soda. To ζευγάρι απέκτησε δυο παιδιά, τον Φίλιππο και την Κλειώ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης αγαπά πολύ τη δουλειά της, αλλά πάντα προτεραιότητα για εκείνη έχει η οικογένεια της, ο σύζυγός της Έντι Ρόμπερτς και τα δύο παιδιά τους

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τα επαγγελματικά της πρότζεκτ και την καθημερινότητά της -ωστόσο οι αναρτήσεις με τα δύο παιδιά της είναι πιο σπάνιες.

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί στην κόρη της για τα γενέθλιά της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τη 18χρονη Κλειώ στη θάλασσα, ανέμελη και χαλαρή. «Σε αγαπάω πάρα πολύ» διαβάζουμε στο story που έκανε η Ναταλία Δραγούμη.

«Μου είχε πει η κόρη μου δύο πράγματα, πολύ μικρή όμως. Είχε πει ότι πρώτον δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί θέλει να είναι περισσότερο με τα παιδιά της. Είχε συνδυάσει το ηθοποιός με την απουσία. Και είχε πει επίσης πως δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί “δεν θέλω να γκουγκλάρω το όνομά μου και να με βλέπω γυμνή”. Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο» είχε πει η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή «The Tonight Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

SHARE