Σάλμα Χάγιεκ και Βαλεντίνα Πινό στο εξώφυλλο της «Vogue» / Φωτογραφία: Instagram/salmahayek
Σάλμα Χάγιεκ και Βαλεντίνα Πινό στο εξώφυλλο της «Vogue» / Φωτογραφία: Instagram/salmahayek
22|09|2022 08:55
SHARE
ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΙΕΚ

Η κόρη της Σάλμα Χάγιεκ έγινε 15χρονών -Οι τρυφερές ευχές της μητέρας της


Η Σάλμα Χάγιεκ έχει μια πολύ δυνατή σχέση με την κόρη της και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε τους κοινή εμφάνιση.

Πρόσφατα, η κόρη της 55χρονης ηθοποιού, Βαλεντίνα έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue, έχοντας για πρότυπό της τη μαμά της.

Θέλοντας να ακολουθήσει στα ίδια μονοπάτια με τη μητέρα της, η μικρή Βαλεντίνα έχει δηλώσει πως όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός και πράγματι, όπως όλα δείχνουν λατρεύει τον κόσμο του θεάματος.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στο Instagram προφίλ της Σάλμα Χάγιεκ φωτογραφίες με την κόρη της, αυτή τη φορά όμως πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση, τα γενέθλια της Βαλεντίνας.

Με αφορμή τα 15α γενέθλια της κόρης της, η Σάλμα Χάγιεκ έκανε μια δημοσίευση στα social media με φωτογραφίες και βίντεο της Βαλεντίνα.

Στη δημοσίευση είδαμε δύο φωτογραφίες της 15χρονης πλέον Βαλεντίνα και δύο βίντεο από τον ξέφρενο χορό στα γενέθλια της κόρης της με φίλους ενώ στη λεζάντα η 55χρονη ηθοποιός έγραψε:

«Χαρούμενα 15α γενέθλια στο υπέροχο κορίτσι. Βαλεντίνα είσαι τα πάντα μου, σε ευχαριστώ που φώτισες τη ζωή μας με τη δύναμη του υπέροχου πνεύματός σου. Είναι προνόμιο να είμαι η μαμά σου. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά.»

Δείτε τη δημοσίευση της Σάλμα Χάγιεκ με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της

SHARE