Τρύφωνας Σαμαράς και Κορίνα Τσοπέη
Τρύφωνας Σαμαράς και Κορίνα Τσοπέη/Φωτογραφία: Instagram
ICONIC

Η Μις Υφήλιος 1964, Κορίνα Τσοπέη, στο ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά για το 2024


Eνθουσιασμένος είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς καθώς είναι έτοιμο το ημερολόγιό του για το 2024 με μούσα την Κορίνα Τσοπέη.

Η μοναδική Ελληνίδα που κατέκτησε τον τίτλο «Μις Υφήλιος», η Κορίνα Τσοπέη επέστρεψε στις φωτογραφίσεις με το ημερολόγιο του γνωστού hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά.

Θυμίζουμε ότι η Κορίνα Τσοπέη, η οποία είχε κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1964, με την Τζένη Καρέζη να της δίνει τη νικητήρια κορδέλα και το κοινό να τη χειροκροτεί με ενθουσιασμό, εκπροσώπησε τη χώρα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος την ίδια χρονιά, όπου κέρδισε τον τίτλο.

Στην Αμερική ζει εδώ και δεκαετίες η Κορίνα Τσοπέη, το κορίτσι από τη Μάνη που το 1964 αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο με τις φωτογραφίες της Κατερίνας Τσοπέη για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά:

Η Μις Υφήλιος 1964, Κορίνα Τσοπέη, στο ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά για το 2024

Για τον μήνα Απρίλιο, η Κορίνα Τσοπέη φωτογραφήθηκε φορώντας μια δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, το Alexandra dress, και σκουλαρίκια του Περικλή Κονδυλάτου.

Το ημερολόγιο του διάσημου κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά έχει γίνει θεσμός τις τελευταίες δύο δεκαετίες στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Συγκεκγιμένα έχει κάνει 20 ημερολόγια με πρόσωπα από το χώρο του θεάματος και έκαναν όλα επιτυχία.

Στις σελίδες του κοσμούν μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες που αφέθηκαν στα χέρια του ταλαντούχου hair stylist, όπως η Τζένη Μπαλατσινού, η Ευαγγελία Αραβανή, η Δούκισσα Νομικού, η Καίτη Γαρμπή, η Σίλια Κριθαριώτη, η Κάτια Ζυγούλη, η Μαρία Μπακοδήμου, η Δωροθέα Μερκούρη, η Μαρία Κορινθίου και η Μιμή Ντενίση.

Δείτε το βίντεο από τα backstage της φωτογράφισης της Κορίνας Τσοπέη με τον Τρύφωνα Σαμαρά:

«Ήταν μια ιδέα δικιά μου και του Φρανγκίσκο Βιτάλη ο οποίος ήταν και αυτός που μας έφερε σε επαφή με την Κορίνα Τσοπέη. Η Κορίνα είναι ένας ζωντανός μύθος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι στο νέο μου ημερολόγιο» έχει δηλώσει ο Τρύφωνας στο okmag.

Η διάσημη Ελληνίδα που θα γίνει φέτος 80 ετών αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος της έκανε 12 διαφορετικά χτενίσματα, ένα για κάθε μήνα του χρόνου, ενώ το make up επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσος. Τη φωτογράφιση έκανε ο Ερρίκος Ανδρέου.

SHARE