μωρό κλαίει
Φωτογραφία: Tiktok
VIRAL

Κοριτσάκι ενός έτους χρησιμοποιεί την νοηματική για να επικοινωνήσει με τον μπαμπά της και γίνεται viral


Μια τρυφερή και άκρως συγκινητική στιγμή μοιράστηκε ένας κωφός μπαμπάς στα social media.

Ο Ζάκαρι πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ με την μόλις ενός έτους κορούλα του, Μάντισον.

Η Μάντισον, λοιπόν, θέλησε να του δείξει ότι ακούει ένα μωρό να κλαίει μιας και ο Ζάκαρι είναι κωφός και δεν μπορεί να την ακούσει, ενώ η ίδια ακούει κανονικά.

Τι έκανε λοιπόν το πανέξυπνο κοριτσάκι; Έριξε κάτω τα χαρτομάντιλα που κρατούσε και με τα χέρια της έκανε την κίνηση των δακρύων στα μάτια ενώ έδειξε την κατεύθυνση του μωρού που κλαίει.

Ήταν η πρώτη φορά που το κοριτσάκι χρησιμοποίησε τη νοηματική γλώσσα για να μπορέσει να επικοινωνήσει με τον πατέρα της.

«Είμαι κωφός και η κόρη μου ακούει. Είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να διερμηνεύσει για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζάκαρι (@oursignedworld) στο TikTok όπου ανέβασε το σχετικό βίντεο.

@oursignedworld

This was a WOW moment 🤭 ##deaf ##deafdad ##coda ##fatherdaughter ##daddysgirl ##viral ##4u ##fyp ##ForzaHorizon5GO ##signlanguage ##asl ##toddlersigning

♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) - Instrumental - Lesfm

Όπως είπε, ήταν μια απίστευτη, «wow» στιγμή για εκείνον. Το απίθανο και συγκινητικό βίντεο έγινε αμέσως viral και μετρά ήδη 25,6 εκατ. προβολές, χιλιάδες likes και σχόλια.

Είναι ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει τελευταία στο Διαδίκτυο!

Η σύζυγός του, Κόρτνεϊ, ακούει επίσης και μαθαίνουν στην κόρη τους την νοηματική γλώσσα αλλά και πώς να μιλά ταυτόχρονα ώστε να μπορεί να επικοινωνεί και με τον μπαμπά της.

SHARE