Το κοριτσάκι της φωτογραφία είναι διάσημη ηθοποιός -Το αναγνωρίζεις;
Το κοριτσάκι της φωτογραφία είναι διάσημη ηθοποιός -Το αναγνωρίζεις;
15|08|2023 10:09
SHARE
THROWBACK

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι διάσημη ηθοποιός -Το αναγνωρίζεις;


Μπορείς να αναγνωρίσεις ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι διάσημη ηθοποιός και οικοδέσποινα εκπομπής στην τηλεόραση. Αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα ονόματα της ελληνικής showbiz και έχει ενσαρκώσει στο γυαλί ρόλους που έχουν αγαπηθεί.

Διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα σε αυτές και μερικά στιγμιότυπα από το παρελθόν.

Στο προφίλ της στα social media υπάρχει μεταξύ άλλων και μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και αν κανείς παρατηρήσει καλύτερα μπορεί να βρει κοινά χαρακτηριστικά σημεία με τη γυναίκα που είναι σήμερα.

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι διάσημη ηθοποιός -Το αναγνωρίζεις;

Στη φωτογραφία όπως αποκαλύπτει, ήταν σε κάποια γιορτή του σχολείο. Έπρεπε να ενσαρκώσει τον ρόλο του αγγέλου αλλά όπως φαίνεται σε εκείνη τη στιγμή δεν ήταν και απόλυτα ικανοποιημένη για αυτό. Πρόκειται για τη Τζένη Θεωνά η οποία μεταξύ άλλων έγραψε στη λεζάντα:

«Οι γονείς μου με έντυσαν και είχα και δύο γραμμές ποίημα να απαγγείλω. Αυτό δεν συνέβη ποτέ και απαίτησα να με πάρει από την σκηνή η μαμά μου. Παρόλα αυτά από πολύ μικρή ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός, όπερ και εγένετο, και είμαι ευτυχισμένη κάνοντας αυτή την δουλειά. Την επέλεξα επειδή μου άρεσε πολύ όχι επειδή ήξερα ότι θα πετυχαίνω κάθε φορά ή ότι θα είμαι η καλύτερη του κόσμου όλου. Θα ήθελα να προτείνω στους νεότερους να κάνετε τις επιλογές σας με κριτήριο την επιθυμία. Η επιτυχία είναι σχετική».

SHARE