Κορίτσι κρατά ενθουσιασμένο μια μπανάνα και γίνεται viral
Το τρισαχαριτωμένο κορίτσι που έγινε viral/ Φωτογραφία: Twitter/iamlgndfrvr
VIRAL VIDEO

Η απίθανη αντίδραση κοριτσιού όταν της κάνουν δώρο μια μπανάνα -Το video που έγινε viral και τρέλανε το Twitter


Παρά το γεγονός ότι οι γονείς της ήθελαν να της κάνουν πλάκα, δίνοντάς της αυτό που οι ίδιοι νόμιζαν ως το «χειρότερο δώρο για τα Χριστούγεννα», η μικρή Άρια τους διέψευσε πανηγυρικά κι έγινε viral!

Βλέποντας κανείς το απίθανο βίντεο που δημοσίευσε ο Justice Mojica στο Twitter κι έγινε viral μέσα σε ελάχιστες μέρες, δεν μπορεί παρά να καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: μόνο ένα παιδί θα μπορούσε να εκτιμήσει ακόμα και το πιο απλό και ανέξοδο δώρο για τα Χριστούγεννα -και μάλιστα να δείχνει τόσο αληθινά εκστασιασμένο.

Η μικρή Άρια είναι δύο ετών και έγινε viral όταν ο πατέρας και η μητέρα της προσπάθησαν (ανεπιτυχώς) να της κάνουν πλάκα και να της δώσουν μια μπανάνα ως δώρο Χριστουγέννων -αυτό που ίδιοι θεώρησαν ως το χειρότερο δώρο ever. Κι όμως, η μικρή μόλις ξετύλιξε το δώρο της και κατάλαβε ότι είναι μπανάνα ενθουσιάστηκε!

Όχι μόνο εκτίμησε ιδιαίτερα το φρούτο -και με το παραπάνω- αλλά ανυπομονούσε και να το απολαύσει, ζητώντας από τη μαμά της να της το καθαρίσει!

«Μπανάνα!» φωνάζει το χαριτωμένο δίχρονο κοριτσάκι και η αντίδρασή της έγινε αμέσως viral. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έδειχνε τόσο ενθουσιασμένη για το δώρο της. Ξέρουμε ότι εκτιμά ό,τι της δίνουμε, αλλά πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα» είπε ο πατέρα, ο οποίος είναι γνωστός στο YouTube με το user name LGND.

Βέβαια, όπως ο ίδιος αναφέρει στο USA Today, η μικρή λατρεύει τις μπανάνες «Μπορεί να ξυπνήσει μέσα στη νύχτα και να ζητήσει μπανάνα» αναφέρει συγκεκριμένα.

SHARE