Ο Γιώργος Λιακάκης
Ο Γιώργος Λιακάκης /Φωτογραφία: Aristoteles Daskalakis/Facebook
28|02|2021 10:53
SHARE
ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 42 ΕΤΩΝ

Κορωνοϊός: Ο οπερατέρ Γιώργος Λιακάκης έφυγε από τη ζωή μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη


Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη από τον αδόκητο χαμό του 42χρονου οπερατέρ, Γιώργου Λιακάκη από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Post, ο Γιώργος Λιακάκης, είχε εργαστεί στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει δική του επιχείρηση για επαγγελματικές φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις.

Στις 22 Φεβρουαρίου, μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων, πήγε στα ΤΕΠ του Βενιζελείου όπου και έκανε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό.

Μάλιστα, το είχε ανακοινώσει με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, γράφοντας:

«Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου covid19(+) στο rapid test και βουρ Βενιζέλειο χθες όλη μέρα. Να προσέχετε, ο covid είναι και φέρεται ύπουλα και γι'αυτο έχει γίνει ό,τι έχει γίνει ένα χρόνο τώρα. Τεράστιο ευχαριστώ στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζέλειου νοσοκομείου για την άψογη αντιμετώπιση της περίπτωσης μου».

Όπως δήλωσε στο Cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης: «Ο 42χρονος εισήχθη χθες στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι επιδεινωμένη εξαιτίας σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων. Αρχικά εισήχθη στην κλινική covid ωστόσο άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά δυστυχώς κατέληξε».

SHARE