Κώστας Χατζής
Κώστας Χατζής/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΗΡΩΔΕΙΟ

Κώστας Χατζής: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη του, Δανιέλα στο Ηρώδειο


Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε τον Κώστα Χατζή με την κόρη του, Δανιέλα στο Ηρώδειο.

Ο διεθνούς φήμης ερμηνεύτης Μάριος Φραγκούλης κλείνει φέτος 35 χρόνια καριέρας στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή και το γιόρτασε με μία υπέροχη συναυλία στις 10 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο.

Ο Μάριος Φραγκούλης που πρόσφατα καταχειροκροτήθηκε στον ρόλο του ‘Pollione’ στη “Norma”, δεν ήταν μόνος του σε αυτήν τη μία και μοναδική συναυλία. Μαρινέλλα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Περρής, Dolce Pontes, Τάκης Ζαχαράτος και Marvin Rose έδωσαν το παρών με σκοπό να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Παρών στη συναυλία ήταν ο μουσικός Κώστας Χατζής. Ο ίδιος μάλιστα συνοδευόταν από την όμορφη του κόρη, Δανιέλα.

Κώστας Χατζής: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη του, Ντανιέλα στο Ηρώδειο

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου ο διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας τενόρος ερμήνευσε τραγούδια από όλο το φάσμα της πορείας του στα μουσικά δρώμενα. Πλήθος κόσμου τον απόλαυσε πάνω στη σκηνή, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Κώστας Χατζής με την κόρη του, Δανιέλα.

Κώστας Χατζής με την κόρη του, Δανιέλα/Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Δανιέλα Χατζή είναι τραγουδίστρια και ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα της.

Γιώργος Περρής-Μάριος Φραγκούλης-Κώστας Χατζής-Τάκης Ζαχαράτος-Δανιέλα Χατζή/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Κώστας Χατζής παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε έξι παιδιά. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Ούρσουλα φον Γιόρντις με την οποία απέκτησε 3 παιδιά: τον Ευάγγελο, τον Αλέξανδρο και την Αγάπη. Μάλιστα ο Αλέξανδρος έχει κληρονομήσει το μουσικό ταλέντο του και έχουν πραγματοποιήσει πολλές κοινές εμφανίσεις σε συναυλίες του.

Με την δεύτερη σύζυγό του, την Ελληνογαλλίδα Αντωνία Χατζίδη, απέκτησε άλλα τρία παιδιά. Η κόρη του Δανιέλα, κληρονόμησε επίσης το ταλέντο του και ασχολείται και εκείνη με την μουσική.

SHARE