Κώστας Καζάκος- Τζένη Κόλλια
Φωτογραφία: NDP photo agency
14|09|2023 13:28
SHARE
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

Κώστας Καζάκος: Η σπάνια εμφάνιση των τριών μικρότερων παιδιών του με τη μητέρα τους, Τζένη Κόλλια [εικόνα]


Ενας χρόνος πέρασε από τότε που ο Κώστας Καζάκος πέθανε σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 87 ετών στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 και έναν χρόνο μετά, το θέατρο Τζένη Καρέζη, τίμησε τη μνήμη του προβάλλοντας την τελευταία του παράσταση με τίτλο «Πώς να σωπάσω».

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν και η τελευταία του σύζυγος, Τζένη Κόλλια και τα τρία μικρότερα παιδιά του, Ηλέκτρα, Αλέξανδρος και Μάγια.

H  Τζένη Κόλλια με τα παιδιά της, Ηλέκτρα, Αλέξανδρο, Μάγια Καζάκου

Ο έρωτας του Κώστα Καζάκου με τη Τζένη Κόλλια

Δύο χρόνια μετά την απώλεια της Τζένης Καρέζη ο Κώστας Καζάκος ήρθε κοντά με την ηθοποιό Τζένη Κόλλια και στη συνέχεια παντρεύτηκαν. «Αυτό που αποφάσισα και προχώρησα να κάνω καινούργια οικογένεια κι έχω τώρα τα 3 διαμάντια, έφαγα ξύλο τότε. Δεν ήταν εύκολο να κατανοηθεί, αλλά μπορούσα εγώ να κάτσω να εξηγήσω. Θεωρήθηκε τότε ότι πρόδωσα τη σχέση μου με τη Τζένη. Τη ζωή σου πώς να την προδώσεις αφού την κουβαλάς;», είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στη Λένα Αρώνη.

«Είναι συγκινητικός ο τρόπος που μεγάλωσε τα παιδιά μας. Είναι το στήριγμά μας. Η Τζένη έκανε ηρωική προσπάθεια να ξεπεράσει εμπόδια και από το περιβάλλον και πολλά άλλα λόγω της Καρέζη. Τα ξεπέρασε και καταφέρει να σταθεί όρθια στα χτυπήματα σαν αγωνίστρια», είχε πει για την τελευταία του σύζυγο ο Κώστας Καζάκος.

SHARE