Η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος
Φωτογραφία: Finos Film
FLASHBACK

Ο Κώστας Καζάκος με την Τζένη Καρέζη και τον νεογέννητο γιο τους -Στον φακό του Κλεισθένη το 1969


Θλίψη έχει σκορπίσει τον καλλιτεχνικό χώρο η απώλεια του Κώστα Καζάκου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Ο γνωστός φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος, εκτός από προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν και φωτογράφος της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου.

Χθες, με αφορμή την είδηση του θανάτου του Κώστα Καζάκου, ο Κλεισθένης Δασκαλάκος θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον ταλαντούχο ηθοποιό και να δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία του που βλέπουμε για πρώτη φορά.

Ο Κώστας Καζάκος με την Τζένη Καρέζη και τον νεογέννητο γιο τους -Στον φακό του Κλεισθένη το 1969

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία της της Τζένης Καρέζη με τον σύζυγό της, Κώστα Καζάκο και τον νεογέννητο γιο του, Κωνσταντίνο, δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Έλληνα φωτογράφου Κλεισθένη, ο οποίος έχει απαθανατίσει του μεγαλύτερους αστέρες της εγχώριας υποκριτικής σκηνής -και πολλούς της διεθνούς.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας σημειώνεται: «Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα στον Κώστα Καζάκο που πλέον είναι μαζί με την Τζένη του. Ο Κλεισθένης υπήρξε για πολλά χρόνια φωτογράφος του ζευγαριού. Στην φωτογραφία αυτή στις 4-5-1969 που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας βλέπουμε το ζευγάρι μαζί με τον νεογέννητο γιο τους να φεύγουν από το μαιευτήριο Μαρίκα Ηλιάδη όπου λίγες μέρες πριν γέννησε η Τζένη τον μοναχογιό τους Κωνσταντίνο».

Δείτε το κλικ:

Σημειώνουμε ότι το 1966, στα γυρίσματα του «Κονσέρτο για πολυβόλα», αναπτύχθηκε ένας φλογερός έρωτας του Κώστα Καζάκου με την Τζένη Καρέζη όπου παντρεύτηκαν το 1968, μένοντας αχώριστοι ως το θάνατό της το 1992. Μαζί απέκτησαν ένα γιο, τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο, τον Απρίλιο του 1969.

SHARE