Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας/
Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας/Φωτογραφία: NDP photo agency
28|11|2022 09:01
SHARE
MERRY CHRISTMAS

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου: Ο υπέροχος χριστουγεννιάτικος στολισμός στο νέο σπίτι


Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας στόλισαν το δέντρο τους και είναι υπέροχο.

Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη στολίσει το σπίτι τους, ώστε να μπουν σε Christmas mood. Άλλωστε είναι πάντα ωραίο να απολαμβάνεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα αναμμένα φωτάκια όσο περισσότερο γίνεται.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν μετακομίσει σε νέο σπίτι εδώ και μερικούς μήνες. Το ζευγάρι μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις με looks που αποτυπώνουν άψογα την αισθητική τους και κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο σπίτι τους. Οι χώροι είναι cozy και ζεστοί, ενώ είναι όλο τοποθετημένα με προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Μίνιμαλ, με vintage πινελιές, το σπίτι τους είναι πολύ όμορφο.

Οι δυο τους έχουν στολίσει εδώ και μερικές μέρες για τις γιορτές, με την Τόνια Σωτηροπούλου να μας έχει δώσει ήδη μια γεύση από το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ του σπιτιού τους, μέσα από stories και φωτογραφίες στο Instagram.

Στο υπέροχο δέντρο τους, βλέπουμε ότι κυριαρχούν οι κόκκινες μπάλες, ενώ τα άσπρα στολίδια χαρίζουν τις φωτεινές πινελιές που το απογειώνουν.

Δείτε το στολισμένο σπίτι της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια.

Βίντεο: Hello.gr
SHARE