Ο Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας/Φωτογραφία: Maraveyas/instagram
05|01|2023 08:38
SHARE
ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του -Το νέο hairlook που τον κολακεύει


O Κωστής Μαραβέγιας έκανε μία αλλαγή στην εμφάνισή του που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου πέρασαν την αλλαγή του χρόνου στο Λονδίνο, όπως άλλωστε αποκάλυψε με τη σειρά των δημοσιεύσεών της στα social media η ίδια η ηθοποιός.

Το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς είχε φίλους, παιχνίδια και μία άκρως ευχάριστη διάθεση για όλους τους παρευρισκόμενους ωστόσο, εκείνο που παρατήρησαν οι διαδικτυακοί φίλοι της Τόνιας Σωτηροπούλου ήταν άλλο και συγκεκριμένα ήταν ένα πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια ο οποίος ανανεώθηκε πλήρως και η νέα χρονιά τον βρήκε με νέο hair look, το οποίο σημειωτέων του ταιριάζει πολύ.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του -Το νέο hairlook που τον κολακεύει

Στη σειρά των φωτογραφιών που δημοσίευσε η Τόνια Σωτηροπούλου είδαμε τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια, άκρως ανανεωμένο, με ένα κούρεμα που τον κολακεύει πολύ, με μια αλλαγή μεγάλη, αν σκεφτεί κανείς το look με τον οποίο τον είχαμε συνηθίσει.

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά του κοντά και να υιοθετήσει ένα διαφορετικό αντρικό κούρεμα. Το νέο του κούρεμα αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου του ενώ παράλληλα έκοψε και τα γένια του, κάτι που δίνει έξτρα πόντους στο festive look του ρεβεγιόν.

Φωτογραφία: Instagram/@ toniasotiropoulou
Φωτογραφία: Instagram/@ toniasotiropoulou
SHARE