Φωτογραφία: instagram / @thedudolf
Φωτογραφία: instagram / @thedudolf
06|10|2022 12:00
SHARE
ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ

Εσύ μπορείς να βρεις τις κουκουβάγιες σ'αυτή τη σπαζοκεφαλιά;


Ο Ούγγρος σκιτσογράφος Gergely Dudas, γνωστός ως Dudolf, μοιράστηκε πρόσφατα με τους ακολούθους του στο Instagam μια οπτική σπαζοκεφαλιά από αυτές που συνηθίζει να δημιουργεί με μαεστρία.

Ο Ούγγρος γραφίστας είναι γνωστός για τους δύσκολους γρίφους του τύπου "ψάξε και βρες" που έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο - και τώρα eνθουσιάζει τους θαυμαστές του με μια ακόμη έξυπνη εικονογράφηση.

Στην εν λόγω σπαζοκεφαλιά, οι παίκτες καλούνται να βρουν τις τρεις κουκουβάγιες που είναι κρυμμένες ανάμεσα στα μαθητές ενός σχολείου, αποστολή που αποτελεί πρόκληση ακόμα και για τους πιο έμπειρους παίχτες -εσύ, το 'χεις;

Μπορείτε να βρείτε τις κουκουβάγιες στην εικόνα;

Στη συγκεκριμένη εικόνα παρουσιάζεται μια ομάδα παιδιών τοποθετημένα σε πολύ στενή απόσταση μεταξύ τους και οι κουκουβάγιες βρίσκονται κρυμμένες ανάμεσά τους.

Αυτοί που θα αναλάβουν την πρόκληση θα πρέπει να έχουν αετίσιο βλέμμα για να εντοπίσουν τις μικρές κουκουβάγιες σε καφέ, λευκό και κρεμ χρώμα, οι οποίες είναι εξαιρετικά καλά κρυμμένες.

Ωστόσο, αν πιστεύετε ότι χρειάζεστε λίγη βοήθεια για την επίλυση του γρίφου, εμείς σας δίνουμε ένα στοιχείο:

Αναζητήστε τις κουκουβάγιες πάνω αριστερά και στη συνέχεια κάτω αριστερά και δεξιά της εικόνας. Είναι πιο εύκολο τώρα;

Αν ακόμα σπάτε το κεφάλι σας για να τις εντοπίσετε, παρακάτω μπορείτε να βρείτε την εικόνα που αποκαλύπτει τη θέσης τους (spoiler).

Δείτε εδώ τη λύση:

SHARE