Κριστιάνο Ρονάλντο/Φωτογραφία: AP Images
Κριστιάνο Ρονάλντο/Φωτογραφία: AP Images
20|04|2023 10:09
SHARE
ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Οι ευχές του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κόρη του για τα πρώτα της γενέθλια


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της κόρης του.

Εκτός από κορυφαίος ποδοσφαιριστής, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και κορυφαίος influencer, με τον λογαριασμό του στο Instagram να παραμένει ο πιο δημοφιλής λογαριασμός της πλατφόρμας. Ο Πορτογάλος άσσος δε συνηθίζει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να μοιραστεί φωτογραφίες από την οικογενειακή του ζωή, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση, και να ευχηθεί στην μικρή του κόρη χαρούμενα γενέθλια με μια τρυφερή δημοσίευση.

Στη φωτογραφία, ο Κριστιάνο φαίνεται να κρατάει στα χέρια του την μικρή Μπέλα, έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο. «Συγχαρητήρια για τον πρώτο χρόνο της ζωής σου, αγάπη μου! Ο μπαμπάς σε αγαπάει πάρα πολύ» πρόσθεσε στη λεζάντα ο ποδοσφαιριστής.

Δείτε παρακάτω τις ευχές του Κριστιάνο Ρονάλντο για την κόρη του

Ήταν ένας δύσκολος χρόνος για τον Ρονάλντο και την σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ. Οι δυο τους ανέμεναν δίδυμα τον Απρίλιο του 2022, έχασαν ωστόσο τον αδελφό της Μπέλα κατά τη διάρκεια της γέννας. «Σε μία μόνο στιγμή, έζησα την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή της ζωής μου» δήλωσε πρόσφατα η Ροντρίγκεζ για την μοιραία ημέρα της γέννας. «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον χαμό του μικρού μας αγοριού» είχε δηλώσει τότε ο Κριστιάνο στα social media: «Είναι ο χειρότερος δυνατός πόνος για έναν γονιό. Μόνο η γέννηση της μικρής μας κόρης μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε».

Ο Ρονάλντο είναι πατέρας συνολικά 5 παιδιών: Απέκτησε έναν γιο το 2010, αλλά επέλεξε να διατηρήσει την ταυτότητα της μητέρας μυστική. «Όπως συμφωνήσαμε με την μητέρα του παιδιού, η οποία προτιμά να μείνει ανώνυμη, ο γιος μας θα είναι υπό την αποκλειστική μου κηδεμονία» είχε δηλώσει τότε στο Twitter ο Πορτογάλος επιθετικός. Στη συνέχεια, ο Κριστιάνο απέκτησε ένα ζευγάρι δίδυμα το 2017 μέσω παρένθετης μητέρας, και την ίδια χρονιά ο ποδοσφαιριστής σύναψε σχέση με την Ροντρίγκεζ, με την οποία απέκτησαν μία κόρη λίγους μήνες μετά.

SHARE