Φωτογραφία: Finos Film
Φωτογραφία: Finos Film
17|11|2022 11:20
SHARE
ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στα '80s με την εγγονή του, Παυλίνα -Ένας υπέροχος παππούς


Μια φωτογραφία από τη δεκαετία του '80 με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την εγγονή του, Παυλίνα, είδε το φως της δημοσιότητας.

Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες διάσημων που δημοσιεύονται στα social media με εκείνες του σπουδαίου ηθοποιού, Λάμπρου Κωνσταντάρα, να έχουν τεράστια απήχηση στον διαδικτυακό κόσμο.

Αυτή τη φορά, στο Instagram δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την εγγονή του, Παυλίνα, το πρώτο παιδί του Δημήτρη Κωνσταντάρα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στα ‘80s με την εγγονή του, Παυλίνα

Η Ελενα Μακρή Λυμπέρη δημοσίευσε τη φωτογραφία από τη δεκαετία του '80 και στη λεζάντα γράφει τις δηλώσεις που είχε κάνει κάποτε η εγγονή του σπουδαίου ηθοποιού και μεταξύ άλλων γράφει:

«Για εμένα, όπως για κάθε παιδάκι, ήταν ο απλά ο παππούς μου. Ο παππούς που δε βλέπαμε συχνά, ο παππούς με τις γάτες, με τα μελαγχολικά μπλε μάτια. Ήμουν πολύ μικρή όταν αρρώστησε και δεν είχα τη δυνατότητα να ζήσω πολλά μαζί του. Μου άφησε όμως μια κληρονομιά, που όλα τα χρήματα του κόσμου δεν θα την αγόραζαν: το αυθόρμητο, αληθινό χαμόγελο και η ενστικτώδης συμπάθεια όσων με γνωρίζουν και μαθαίνουν ότι ήταν ο παππούς μου. Χωρίς να προλάβω να πω ή να κάνω κάτι. Θησαυρός.»

SHARE