Λάμπρος Κωνσταντάρας
Φωτογραφία: Finos Film
FLASHBACK

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ντυμένος γαμπρός στον δεύτερο γάμο του -Δίπλα στην αγαπημένη του, Φιλιώ Κεκάτου


Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εκτός από εξαιρετικός κωμικός, υπήρξε και μεγάλος καρδιοκατακτητής.

Πανύψηλος, με γαλανά μάτια και αθλητικό παράστημα, ήταν ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες του ελληνικού σινεμά. Δεν είναι τυχαίο ότι στο Παρίσι, όπου βρέθηκε το 1931, τον φώναζαν «Le beau Grec».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παντρεύτηκε δύο φορές. Ο πρώτος ήταν με την
Γιούλη Γεωργοπούλου το 1945 και ο δεύτερος με την Φιλιώ Κεκάτου το 1971. Ο δεύτερος γάμος του με την κατά 25 χρόνια νεότερη του Φιλιώ Κεκάτου, διήρκησε μέχρι και το τέλος της ζωής του αξέχαστου ηθοποιού.

Ενα ασπρόμαυρο κλικ από τον δεύτερο γάμο του είδαμε στο προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο γάμο με την δεύτερη σύζυγο του, Φιλιώ Κεκάτου που ήταν 25 χρόνια μικρότερή του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1961 και παντρεύτηκαν το 1971. Εμειναν μαζί για 24 χρόνια, μέχρι τον θάνατό του σπουδαίου ηθοποιού. Λάτρης των ωραίων γυναικών, bon viveur, γνωστός για τους πολλούς έρωτες του, όπως αυτός με την Άννα Καλουτά, o πολυαγαπημένος ηθοποιός ένοιωθε μετά το διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο πως ο γάμος και η οικογενειακή ζωή δεν του ταίριαζαν. Έτσι δεν θέλησε να παντρευτεί την Χριστίνα Σύλβα με την οποία είχαν δεσμό, παρ’ ότι την αγαπούσε και εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Τότε όμως ήρθε η ανατροπή στη ζωή του Λάμπρου Κωνσταντάρα: Γνώρισε και ερωτεύθηκε την Φιλιώ Κεκάτου, και τελικά, παρά την αντίθετη φιλοσοφία ζωής του μεγάλου ηθοποιού οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1971. Η σύζυγός του, στάθηκε με απόλυτη αφοσίωση στο πλευρό του κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών της ζωής του, που ήταν δύσκολα και μελαγχολικά για τον σπουδαίο ηθοποιό καθώς είχε χτυπηθεί από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια και είχε απομονωθεί στο σπίτι του στα νότια προάστια».

Δείτε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στον δεύτερο γάμο του με την Φιλιώ Κεκάτου

SHARE