Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ταινία υπάρχει και φιλότιμο
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας / Φωτογραφία: Finos Film
23|02|2022 08:53
SHARE
ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον γιο και τα εγγόνια του -Το σπάνιο κλικ από την βάπτιση του Λάμπρου junior


Μια σπάνια φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον γιο και τα εγγόνια του μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

H γνωστή δημοσιογράφος μοιράζεται συχνά σπάνιες φωτογραφίες σημαντικών Ελλήνων και τις άγνωστες ιστορίες τους.

Αυτή τη φορά, μοιράστηκε μια ρετρό φωτογραφία του μεγάλου ηθοποιού με τον γιο του, Δημήτρη και τα δύο του εγγόνια, Παυλίνα και Λάμπρο.

Η φωτογραφία είναι από τη βάπτιση του τελευταίου, στους Αγίους Ταξιάρχες με νονά την Λιάνα Κανέλλη. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι σήμερα γνωστός δημοσιογράφος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.

Στην έγχρωμη φωτογραφία, βλέπουμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με μπλε κοστούμι να κρατά μαζί με τον γιο του, το μωρό Λάμπρο. Μπροστά τους η μικρή Παυλίνα με πράσινο ρούχο.

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον γιο του Δημήτρη, την λατρεμένη του εγγονή Παυλίνα και τον πολυαγαπημένο του εγγονό που πήρε και το όνομα του την ημέρα της βάπτισης του μικρού στους Αγίους Ταξιάρχες-με νονά την Λιάνα Κανέλλη. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο νεότερος ακολούθησε με επιτυχία τα βήματα του πατέρα του που είχε χαράξει την δική του σημαντική πορεία στην δημοσιογραφία, και όπως έδειξε και με την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό “Surviror” έχει κληρονομήσει το «γκελ» του αξέχαστου παππού του», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

SHARE