Λάμπρος Κωνσταντάρας
Φωτογραφία: Finos Film
02|06|2022 12:27
SHARE
THROWBACK

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κουμπάρος στον γάμο της αδερφής του -Η Μήτση ντυμένη νύφη


Η Μήτση Κωνσταντάρα ήταν η μικρότερη αδερφή του Λάμπρου Κωνσταντάρα -την περνούσε 9 χρόνια.

Λίγο μετά τη γέννησή της, πέθανε ο πατέρας της, Δημήτρης, και πήρε το όνομά του. Λέγεται μάλιστα, ότι όλοι της είχαν αδυναμία και δεν της έφερναν αντίρρηση σε ό,τι ζητούσε.

Η Μήτση φοίτησε σε ιδιωτικά σχολεία, ενώ έκανε και ιδιαίτερα φροντιστήρια στο σπίτι, σε μια εποχή με τρομερές οικονομικές δυσκολίες για την Ελλάδα. Μεγαλώνοντας αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και παρόλο που το επάγγελμα δεν θεωρείτο «καθώς πρέπει» για τα κορίτσια, κανένας δεν της έφερε αντίρρηση. Η απόφασή της να ενταχθεί στα μπουλούκια, δυσαρέστησε τους συγγενείς της, που με τη βοήθεια του Λάμπρου, ήξεραν ότι θα μπορούσε να βρει δουλειά στην ΑΘήνα.

Η ίδια μπορεί να μην υπήρξε ποτέ πρωταγωνίστρια, σαν τον αδερφό της, αλλά τη βλέπαμε συχνά στο πλευρό του Λάμπρου Κωνσταντάρα, και έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό.

Η Μήτση Κωνσταντάρα πέθανε μόλις έξι μήνες μετά τον αδερφό της, Λάμπρο, στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία -μάλιστα υπήρξε και κουμπάρος στον γάμο της.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Χρήστος Κωνσταντίνου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε τη Μήτση Κωνσταντάρα ντυμένη νύφη, στο πλευρό του συζύγου της. Πίσω της, ο αγαπημένος σε όλους αδερφός της, Λάμπρος στέκεται περήφανος κουμπάρος.

SHARE