Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ταινία υπάρχει και φιλότιμο
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας / Φωτογραφία: Finos Film
18|05|2022 09:59
SHARE
RETRO

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ζωή Λάσκαρη συνεργάστηκαν μόνο μια φορά -Η σπάνια κοινή φωτό του '73


Ζωή Λάσκαρη και Λάμπρος Κωνσταντάρας μαζί στη σκηνή.

Οι δύο θρύλοι του ελληνικού κινηματογράφου συνεργάστηκαν για μια και μόνο φορά ενώ η σπάνια συνύπαρξή τους έχει αποτυπωθεί σε μια σπάνια φωτογραφία.

Τόσο η Ζωή Λάσκαρη, όσο και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και μάλιστα άφησαν σπουδαία παρακαταθήκη στον ελληνικό κινηματογράφο.

Τι κι αν δεν υπάρχουν ταινίες με τους δύο ηθοποιούς να συν-πρωταγωνιστούν, μία σπάνια φωτογραφία φανερώνει την μια και μοναδική τους συνεργασία που έμεινε στην ιστορία.

Η φωτογραφία είναι από τις πρόβες της θεατρικής κωμωδίας "Ο άνθρωπος που γύρισε από τον γύψο" των Καραγιάννη-Καμπάνη του θιάσου τους το καλοκαίρι του 1973 στο θέατρο "Σινεάκ".

Η σπάνια φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρης και του Λάμπρου Κωνσταντάρα δημοσιεύθηκε από το Instagram προφίλ του συλλέκτη και δημοσιογράφου Άρη Λουπάση ενώ στη λεζάντα έδωσε πολύτιμες πληροφορίες στους διαδικτυακούς του φίλους.

Στη λεζάντα ο Άρης Λουπάσης μεταξύ άλλων γράφει: «Αποτελεί την μοναδική συνύπαρξη στην πολύχρονη και επιτυχημένη διαδρομή τους καθώς δεν συνεργάστηκαν ποτέ και στην χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά. Το συγκεκριμένο καλοκαίρι η αγαπημένη ηθοποιός αποφασίζει να χωρίσει μετά από τρία χρόνια σχέσης με το είδωλο του λαϊκού πενταγράμμου Τόλη Βοσκόπουλο και αφοσιώνεται στις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες. Δύο λαμπερά και ξεχωριστά αστέρια σε μια φωτογραφία όπου μέσα από το καθάριο βλέμμα και το εγκάρδιο χαμόγελό τους αποτυπώνεται η αγάπη, η αμοιβαία εκτίμηση και ο θαυμασμός του ενός στο πρόσωπο του.»

Δείτε τη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρης και του Λάμπρου Κωνσταντάρα εδώ:

SHARE