μαγιό
Φωτογραφία: Same
02|05|2024 13:10
SHARE
SWIMWEAR

To last minute μαγιό από τα Marks & Spencer για την πρώτη σου βουτιά στην παραλία


To καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και οι διακοπές του Πάσχα ενδείκνυνται για την πρώτη μας βουτιά στη θάλασσα. Είτε το περάσετε, λοιπόν, στην Αθήνα είτε στη Σαντορίνη, ακόμα κι αν δεν είστε αρκετά τολμηροί για να βουτήξετε, μπορείτε να πιάσετε μια ξαπλώστρα με ένα βιβλίο στο χέρι.

Οτι κι αν επιλέξετε, ένα πράγμα είναι σίγουρο - θα χρειαστείτε ένα κομψό και άνετο μαγιό. Κάθε χρόνο, όμως, η αναζήτηση του ιδανικού μαγιό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι επιλογές είναι αναρίθμητες, τα σχέδια και οι τάσεις αλλάζουν, ενώ υπάρχουν και τα στιλ που παραμένουν πάντα επίκαιρα -για παράδειγμα ένα μίνιμαλ μαύρο μαγιό δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα.

Έτσι, το να ανακαλύψετε εκείνο το μαγιό που θα κάνει τη διαφορά και θα γίνει αμέσως ένα από τα all time classics της προσωπικής σας γκαρνταρόμπας, συνιστά μια στιλιστική πρόκληση και απαιτεί έρευνα.

Και εδώ έρχονται τα μαγικά μαγιό των Marks & Spencer.

Ας είμαστε ειλικρινείς, η εύρεση του τέλειου μαγιό μπορεί να είναι δύσκολη, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε την τάση να κρατάμε τα παλιά αγαπημένα μας πολύ πέρα από την ημερομηνία λήξης τους. Λοιπόν - όχι για πολύ. Τα Marks & Spencer έχουν καινοτομήσει τη δική τους τεχνολογία, με ιδιαίτερα κολακευτικά μαγιό που σμιλεύουν την περιοχή της κοιλιάς. Ναι, πραγματικά.

Το μαγιό από τα Marks & Spencer με ενίσχυση που σμιλεύει την κοιλιά

Η τεχνολογία ελέγχου της κοιλιάς έχει σχεδιαστεί για να σας κολακεύει από κάθε γωνία, αφήνοντας ένα λείο τελείωμα. Το animal print είναι απαραίτητο για αυτή τη σεζόν και αυτό το στιλ - όπως και τα περισσότερα από τα M&S - είναι διαθέσιμο από 6 έως 22.

Δείτε το ΕΔΩ

SHARE