Λένα Δροσάκη
Λένα Δροσάκη/Φωτογραφία: Instagram
INSTAGRAM

H Λένα Δροσάκη με ολόσωμο μαγιό -Ανέμελη και χαμογελαστή στις διακοπές της


H Λένα Δροσάκη δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό στο προφίλ της στο Instagram.

H γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τον γιο της, Αναστάση. Μάλιστα, η Λένα Δροσάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό.

«Love needs to be shared» (η αγάπη πρέπει να μοιράζεται) σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της, όπου την βλέπουμε ανέμελη και χαμογελαστή να βρίσκεται σε μια πισίνα.

H Λένα Δροσάκη με ολόσωμο μαγιό -Ανέμελη και χαμογελαστή στις διακοπές της

Μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η Λένα Δροσάκη χαμογελάει ξανά και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Το ζευγάρι αποφάσισε τον Απρίλιο του 2023 να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου χωρίς να διευκρινίσει τι συνέβη.

H Λένα Δροσάκη είχε σημειώσει τον Μάιο στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»: «Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

SHARE