Λένα Παπαληγούρα
Φωτογραφία: Lena Papaligoura/instagram
INSTAGRAM

Η Λένα Παπαληγούρα με τους γιους της στις διακοπές της -Με φόντο το ηλιοβασίλεμα


Μια σειρά από όμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες δημοσίευσε η Λένα Παπαληγούρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Λένα Παπαληγούρα είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός και διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βλέπουμε συχνά φωτογραφίες από τα παιδιά της.

Η Λένα Παπαληγούρα είναι παντρεμένη με τον Άκη Πάντο και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο γιους: τον Αναστάση και τον Αντώνη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, όταν ο πολιτικός μηχανικός παρευρέθηκε σε παράσταση που πρωταγωνιστούσε η γνωστή ηθοποιός, και επισφράγισε τη σχέση του σε μία λαμπερή τελετή στις 29 Σεπτεμβρίου του 2018. 

Πρόσφατα και με αφορμή τις καλοκαιρινές της διακοπές που μόλις ξεκίνησαν, η Λένα Παπαληγούρα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Η Λένα Παπαληγούρα με τους γιους της στις διακοπές της -Με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Όπως θα δείτε και εσείς, μεταξύ άλλων δείχνει και τους γιους της.

«Νομίζω ότι είναι πολύ υγιές και πολύ ωραίο που ο Ακης είναι πολιτικός μηχανικός. Πιστεύω ότι για ανθρώπους δοσμένους στη δουλειά, όπως είμαστε εμείς, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει μονομανία. Είναι ωραίο να έρχεται κάποιος και σε μετατοπίζει, να σου ανοίγει τα μάτια -κι εσύ αντιστοίχως. Η δουλειά μου έχει κι ένα κομμάτι νακρισισμού, οπότε όταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον με άλλους ανθρώπους, μετριάζεται» είχε σημειώσει η Ελενα Παπαληγούρα στη συνέντευξή της στο BOVARY δύο μήνες πριν παντρευτεί.

SHARE