Λένι Κλουμ
Λένι Κλουμ/Φωτογραφία: leniklum/instagram
ΛΕΝΙ ΚΛΟΥΜ

Η Λένι Κλουμ κάνει διακοπές με τον πατέρα της, Φλάβιο Μπριατόρε και τον αδελφό της -Με κόκκινο μπικίνι


H 19χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι, κάνει διακοπές με τον πατέρα της, Φλάβιο Μπριατόρε και τον αδελφό της, Νέιθαν Φάλκο.

H Λένι Κλουμ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της με τον ετεροθαλή αδελφό της, Νέιθαν Φάλκο. «Μπορείς να δεις την ομοιότητα» ρώτησε η ίδια τους 1.8 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ιταλός επιχειρηματίας και θρυλικός επικεφαλής ομάδων της Formula 1, Φλάβιο Μπριατόρε, είχε σχέση με την Χάιντι Κλουμ το 2003 αμέσως μετά τον δεσμό του με την Ναόμι Κάμπελ. Μάλιστα, η Χάιντι Κλουμ ήταν έγκυος στην Λένι, όταν χώρισε με τον Φλάβιο Μπριατόρε με αποτέλεσμα να την υιοθετήσει ο τραγουδιστής Σιλ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2005.

Το 2008 ο Φλάβιο Μπριατόρε παντρεύτηκε το διάσημο μοντέλο, Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι, και απέκτησαν το 2010 τον γιο τους, Νέιθαν Φάλκο. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2017.

Η Λένι Κλουμ κάνει διακοπές με τον πατέρα της, Φλάβιο Μπριατόρε και τον αδελφό της, Νέιθαν Φάλκο

Ο Ιταλός επιχειρηματίας Φλάβιο Μπριατόρε απολαμβάνει τις διακοπές του με τα παιδιά του: την 19χρονη Λένι Κλουμ και τον 13χρονο Νέιθαν Φάλκο Μπριατόρε. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1 και ιδιοκτήτης του θρυλικού club «Βillionaire» δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες με την κόρη και τον γιο του.

Ο Φλάβιο Μπριατόρε είχε αποστασιοποιηθεί από την κόρη του Λένι μετά το χωρισμό του με την Χάιντι Κλουμ. Σήμερα όμως διατηρούν άριστες σχέσεις και μάλιστα κάνουν μαζί διακοπές με το σκάφος του.

SHARE