Κουτσόπουλος Μιχαλοπούλου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
24|01|2023 14:31
SHARE
INSTAGRAM

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η έξοδος του ζευγαριού και η χιουμοριστική ανάρτηση


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram στην οποία τρολάρει με τον πιο πετυχημένο τρόπο τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ο διάσημος chef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διανύει μια από τις πιο χαρούμενες φάσεις της ζωής του αφού με την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Ελενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γνωριμία της με τον σεφ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρολάρει την Χρύσα Μιχαλοπούλου στο Instagram

To ζευγάρι σπάνια δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες στα social media, άπαξ όμως και αποφασίσει να μοιραστεί τέτοια στιγμιότυπα οι θαυμαστές ενθουσιάζονται μονομιάς.

Αυτή τη φορά, ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος απαθανάτισε τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, ενώ εκείνη κοιτούσε τον φωτογραφικό φακό και χαμογελούσε μπροστά από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι μπάσκετ.

Αστειευόμενος και χρησιμοποιώντας το μοναδικό χιούμορ του, ο chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε σε Instagram Story «Αχ αυτοί οι νέοι».

Φωτογραφία: Instagram/@chef_koutsopoulosleonidas
SHARE