Λίλα Μος
Λίλα Μος/Φωτογραφία: British Vogue
ΛΙΛΑ ΜΟΣ

Λίλα Μος: Η 21χρονη κόρη της Κέιτ Μος εντυπωσιάζει στη νέα της φωτογράφιση -Για τη βρετανική Vogue


H Λίλα Μος βαδίζει στα χνάρια της μητέρα της, Κέιτ Μος και χτίζει σιγά σιγά μια αξιόλογη καριέρα στο μόντελινγκ.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά από την πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για τη βρετανική Vogue. Η Λίλα Μος φωτογραφήθηκε στη βρετανική εξοχή με ανοιξιάτικα looks και εντυπωσίασε με την εύθραυστη ομορφιά της.

H Kέιτ Μος έγραψε ιστορία τη δεκαετία του '90 στον χώρο του μόντελινγκ και συνεχίζει μέχρι σήμερα να πρωταγωνιστεί σε μεγάλες καμπάνιες διάσημων οίκων. Η κόρη της, Λίλα Μος, που είναι 21 ετών ακολουθεί τα βήματά της και έχει συνεργαστεί και εκείνη με μεγάλα ονόματα της μόδας.

Λίλα Μος: Η 21χρονη κόρη της Κέιτ Μος εντυπωσιάζει στη νέα της φωτογράφιση

H μοναχοκόρη της Κέιτ Μος έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Είμαι πιο υπεύθυνη από ότι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου. Δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ με τον χώρο επειδή η μητέρα μου αρνιόταν να μου επιτρέψει. Νομίζω ότι δεν ήθελε να το κάνω χωρίς πρώτα να είναι σίγουρη ότι οι άνθρωποι που γνωρίζει και εμπιστεύεται θα με πρόσεχαν».

«Όταν ήμουν μικρότερη φαντασιωνόμουν πως ίσως κάποια μέρα θα συμμετείχα σε μια φωτογράφιση, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάποια από τα πράγματα που έχω ήδη κάνει. Δεν νομίζω βέβαια ότι είμαι ώριμη για την ηλικία μου, αλλά είμαι πολύ ντροπαλή. Δεν έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να γνωρίσω νέους ανθρώπους και να κάνω παρέα με ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Γίνομαι αρκετά εσωστρεφής και κλείνομαι στον εαυτό μου, αλλά, ναι, ίσως είμαι πιο υπεύθυνη από ό,τι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου» έχει σημειώσει η 21χρονη Λίλα Μος για τον χαρακτήρα της.

Στη φωτογράφιση για τη βρετανική Vogue, η Λίλα Μος φορούσε ανοιξιάτικα ρούχα παρόλο που το κρύο στην βρετανική εξοχή ήταν τσουχτερό.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Πέτρος Πετρόχειλος, ένας από τους κορυφαίους make up artists, που ζει στο Λονδίνο και αναλαμβάνει μερικά από τα σημαντικότερα projects, περιοδικά και shows του κόσμου.

SHARE