Λίνα Πρίντζου-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Λίνα Πρίντζου-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος/Φωτογραφία: NDP photo agency
NAMEDAY

Λίνα Πρίντζου: Η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου γιορτάζει με το μπικίνι της στο Πήλιο


Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου παντρεύτηκαν το 2015.

Και μπορεί να μην τους βλέπουμε συχνά μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις, είναι όμως ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια.

H σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και δημοσίευσε 4 φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram, όπου φοράει το μπικίνι της και βουτάει στη θάλασσα του Πηλίου.

Τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου έχουν αποκτήσει στις Μηλιές το δικό τους εξοχικό σπίτι, όπου εκεί ξεκουράζονται και απολαμβάνουν τον ελεύθερό τους χρόνο.

Η Λίνα Πρίντζου σημείωσε στο προφίλ της για την γιορτή της: «Σταυρούλα δεν με φώναξε κανείς. Εκτός από τον παπά που με βούτηξε στην κολυμπήθρα και ως ότου στεγνώσει το Λάδι, περάσαμε με συνοπτικές διαδικασίες στο Λίνα. Πάρτι γιορτή και νταβαντούρια ποτέ δεν έκανα, αφού το κλίμα ήταν βαρύ ένεκα ανοίγματος των σχολείων. Για πολλά χρόνια μετά ένα κουτί με γλυκά στο γραφείο σηματοδοτούσε την μέρα τούτη. Τα τελευταία χρόνια ... έτσι! Να ξεπλένω την ζωή και να την καθαγιάζω στην αλμύρα!!».

Δείτε το ποστ:

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει σημειώσει σε συνέντευξή του στη BOVARY για το Πήλιο: «Το σπίτι στο Πήλιο ήταν μια απόφαση ζωής πριν από κάποια χρόνια, όταν αναζητούσαμε να φτιάξουμε το δικό μας σπίτι–καταφύγιο και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Έχουμε τη χαρά να ζούμε κοντά στην υπέροχη φύση του Πηλίου, ν’ ασχολούμαστε με το μποστάνι μας και το κυριότερο απ’ όλα, να μοιραζόμαστε απλές στιγμές χαράς με φίλους που αγαπάμε κι εκτιμούμε...».

«Με ρωτάς αν είναι δύσκολο το "μαζί στην ζωή"; Θα σου πω ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι το "μόνοι" στη ζωή. Τον άνθρωπο της ζωής σου δε θα στον συστήσει ο έρωτας, θα στον συστήσει ο χρόνος. Με τη Λίνα (σ.σ. την γυναίκα του) τότε είχα μια διαίσθηση ότι θα ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Τώρα όμως ξέρω. Περνάει ο χρόνος χωρίς να τον μετράμε, γελάμε όπως γελάγαμε, και πάντα ονειρευόμαστε» έχει συμπληρώσει ο ηθοποιός για την σύζυγό του.

H Λίνα Πρίντζου γιορτάζει με το μπικίνι της στο Πήλιο
H Λίνα Πρίντζου γιορτάζει με το μπικίνι της στο Πήλιο
H Λίνα Πρίντζου γιορτάζει με το μπικίνι της στο Πήλιο
SHARE