«Τhe Secret Keepers»
«Τhe Secret Keepers»/Φωτογραφία: Ιnstagram
ΤΗΕ SECRET KEEPERS

«Εύχομαι να μην είχα κάνει παιδιά»: Γυναίκες μοιράζονται τα μυστικά τους σ' ένα Instagram προφίλ


Θα μοιραζόσουν ποτέ τα πιο κρυφά μυστικά σου στο διαδίκτυο;

Εκατοντάδες γυναίκες εμπιστεύονται τον λογαριασμό του Instagram «The Secret Keepers» και αποκαλύπτουν τις πιο βαθιές σκέψεις τους.

Δύο γυναίκες, η συγγραφέας και δημοσιογράφος Olivia Petter και η φωτογράφος Alexandra Cameron, έχουν φτιάξει έναν instagram λογαριασμό για να μπορούν οι γυναίκες να μοιράζονται τις πιο δύσκολες σκέψεις τους, τους μεγαλύτερους φόβους τους και τα πιο κρυφά μυστικά τους ώστε να νιώθουν καλύτερα και να μην νιώθουν μόνες.

Οι εξομολογήσεις των γυναικών φυσικά είναι ανώνυμες και κάθε follower μπορεί να σχολιάσει πάνω σε όποιο θέμα τον ενδιαφέρει μέσα από τα Instagram Stories.

O λογαριασμός «The Secret Keepers» έχει μόλις 35 δημοσιεύσεις και σχεδόν 4 χιλιάδες followers. Γυναίκες μιλούν για τη μητρότητα, τις σχέσεις τους, τους γονείς τους και ό,τι τους βασανίζει σε ψυχολογικό επίπεδο.

Η πρώτη δημοσίευση έγινε στις 2 Δεκεμβρίου του 2021 και ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του διαδικτύου. Η Alexandra Cameron σημειώνει στο Stylist.co.uk πώς σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι να μπορεί μια γυναίκα να αποκαλύπτει τους φόβους και τις σκέψεις της στο Instagram χωρίς να φοβάται ότι κάποιος θα την κρίνει και θα την σχολιάσει αρνητικά.

Η επιλογή των μηνυμάτων γίνεται από τις δύο δημιουργούς και πρόκειται για έναν λογαριασμό μόνο θετικών μηνυμάτων, χωρίς αρνητικά σχόλια και χλευασμό.

Με την σειρά της η Olivia Petter σημειώνει: «Η ελπίδα μας είναι ότι αν κάποια μοιραστεί κάτι μαζί μας και δει ότι δεν είναι η μόνη που το βιώνει, θα την κάνει να νιώθει λιγότερο μόνη. Νομίζω ότι η μοναξιά είναι κάτι που σίγουρα έχει επιδεινωθεί λόγω της πανδημίας».

Ας δούμε μερικά ποστ:

«Μισώ τη δουλειά μου. Ημουν χορεύτρια και μετά από δύο παιδιά δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου στις φωτογραφίες»

«Δεν έχω κλάψει για τη γιαγιά μου που πέθανε γιατί ξέρω πόσο απαίσια φέρθηκε στη μητέρα μου»

«Θέλω να κάνω τρίο, με έναν άνδρα και δυο γυναίκες. Μου αρέσει σκέψη να "παίζω" με μια γυναίκα».

«Ξέρω ότι ο σύζυγός μου δεν με αγαπάει. Θα τον αφήσω φέτος, αξίζω παραπάνω!»

«Ξέρω ότι ο σύντροφός μου ψάχνει για δαχτυλίδι αρραβώνων. Είμαι πολύ χαρούμενη που θέλει να με παντρευτεί»

«Εκοψα κάθε επικοινωνία με τους γονείς μου και ήταν η καλύτερη απόφαση. Δεν μου λείπουν καθόλου».

«Θέλω απεγνωσμένα να παντρευτώ, αλλά ο σύντροφός μου δεν το καταλαβαίνει».

«Φοβάμαι ότι δεν θα βρω κανέναν λόγω covid. Εχω βαρεθεί με όλο αυτό».

«Είμαι σε μια μακροχρόνια ευτυχισμένη σχέση, αλλά καμιά φορά έχω την ανάγκη να φύγω».

«Είμαι ερωτευμένη με τον καλύτερό μου φίλο και τον έχω ακούσει να λέει σε άλλους ότι και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου».

SHARE