Λούσι Λου
Λούσι Λου/Φωτογραφία: ΑP images
ΛΟΥΣΙ ΛΟΥ

H Λούσι Λου εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να γίνει μητέρα στα 47


H Λούσι Λου, ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Τhe Cut» για το τεύχος Μαρτίου/Απριλίου και μιλάει μεταξύ άλλων για την απόφασή της να γίνει single μητέρα στα 47 της.

Η 54χρονη Λούσι Λου που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την ταινία «Άγγελοι του Τσάρλι» μαζί με την Κάμερον Ντιάζ και την Ντρου Μπάριμορ μίλησε στο περιοδικό «The Cut» για τον γιο της, ο οποίος είναι 7 ετών. H διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ απέκτησε τον γιο της μέσω παρένθετης μητέρας στα 47 της.

«Δεν είχα κάποιο σχέδιο. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Δεν έκανα πολλή έρευνα, απλά το έκανα. Αν σκεφτώ κάτι για πολύ ώρα, ξέρω ότι τελικά δεν θα το κάνω. Είναι καλύτερα για μένα να νιώσω κάτι και να το κάνω. Πολλοί άνθρωποι διαβάζουν βιβλία για την ανατροφή των παιδιών τους. Δεν έκανα τίποτα από αυτά. Σκεφτόμουν ότι όταν αποκτήσω το παιδί μου θα έβρισκα την άκρη από μόνη μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Λούσι Λου στο περιοδικό.

Η Λούσι Λου είπε το 2015 ότι η απόφαση να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας ήταν η σωστή απόφαση, γιατί χρειαζόταν ένα διάλειμμα από την δουλειά της και δεν ήξερε πότε να σταματήσει. Και πρόσθεσε: «Αποφάσισα ότι αυτή ήταν η σωστή λύση για μένα και αποδείχτηκε ότι ήταν μια φανταστική απόφαση».

Φωτογραφία: ΑP images

Πρόσθεσε επίσης ότι η γέννηση του παιδιού της ήταν μια δραματική αλλαγή για εκείνη καθώς ήταν μια μεγάλη συναισθηματική αλλαγή στη ζωή της. «Και όταν συμβεί, πρέπει απλώς να το ακολουθήσεις» σημείωσε.

Φωτογραφία: ΑP images

Μετά από δέκα χρόνια που ζούσε στο Λος Άντζελες, η Λούσι Λου μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να μεγαλώσει εκεί τον γιο της. Θα μεγάλωνε μόνη της τον γιο της στη Νέα Υόρκη παρά τις παρατηρήσεις άλλων που δεν ενέκριναν την απόφασή της.

«Ήθελα σίγουρα να μεγαλώσω ένα παιδί στη Νέα Υόρκη. Οι άνθρωποι θα σου πουν ότι δεν είναι βολικό αυτό όταν δεν έχεις καν αυτοκίνητο, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα δουν όλα τα πράγματα» σημείωσε η Λούσι Λου, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «Shazam! Η Οργή των Θεών» μαζί με την Ελεν Μίρεν και πιστεύει ακράδαντα ότι η καριέρα της θα ήταν «πιο εύκολη» αν έπαιζε σε ταινίες με υπερήρωες στα 20 της και όχι στα 57.

SHARE