Μαίρη Χρονοπούλου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
05|03|2022 13:52
SHARE
THROWBACK

Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά στον Νίκο Σταγόπουλο «Του αγοριού απέναντι» -Όταν ήταν ζευγάρι


Η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού κινηματογράφου.

Η ίδια υπήρξε ζευγάρι με τον Νίκο Σταγόπουλο, με τον οποίο έμειναν μαζί για 10 χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα 90s και κράτησαν πολύ φιλικές σχέσεις και μετά τον χωρισμό τους.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso το 2010, ο Νίκος Σταγόπουλος είχε δηλώσει για τη Μαίρη Χρονοπούλου: Με τη Μαίρη είχαμε μια σχέση αγάπης και συντροφικότητας. Αλλά μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα, που λες κι εσύ, και κυρίως λόγω του εκρηκτικού ταμπεραμέντου της (γέλια) φτάσαμε στο τέλος, χωρίς όμως παρατράγουδα. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και η φθορά του χρόνου έφερε το τέλος. Εγώ, δόξα τω Θεώ, είχα ζήσει και γευτεί πολλά από τις ανέσεις της οικογένειάς μου. Δεν ήμουν το λαϊκό παιδί που πλεύρισε την πλούσια κυρία για τα ευκόλως εννοούμενα οφέλη. Επίσης όταν γνωριστήκαμε, εκείνη ήταν φυσικά μεγάλη σταρ του σινεμά και του θεάτρου, αλλά κι εγώ δεν ήμουν ένας πρωτόβγαλτος ηθοποιός που θα θαμπωνόταν από τη λάμψη της και θα τα έφτιαχνε μαζί της για να πάρει φως και δουλειές…».

Ένα από τα τραγούδια της Μαίρης Χρονοπούλου που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στο ελληνικό κοινό είναι το «Του αγοριού απέναντι». Το 1993, βρέθηκε καλεσμένη στον «Πρωινό Καφέ», με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά και ερμήνευσε τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Στο πλατό της εκπομπής ήταν και ο Νίκος Σταγόπουλος, με τον οποίο τότε διατηρούσαν δεσμό. Γοητευτικός, παρακολουθούσε την αγαπημένη του όσο τραγουδούσε, η οποία κάποια στιγμή τον πλησίασε και τον αγκάλιασε, σαν να του αφιέρωνε το τραγούδι.

Δείτε το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο κανάλι του συλλέκτη Δημήτρη Αιθωμιανάκη.

SHARE