Ιαν Στρατής και Μαίρη Συνατσάκη
Ιαν Στρατής και Μαίρη Συνατσάκη/Φωτογραφία: mairiboo/instagram
INSTAGRAM

Μαίρη Συνατσάκη: Το φιλί στον Ίαν Στρατή για τα γενέθλιά του


Τα γενέθλιά του είχε ο Ίαν Στρατής και η σύντροφός του, Μαίρη Συνατσάκη, του ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα του συντρόφου της, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία τους.

Στη φωτογραφία τους, η γνωστή παρουσιάστρια και influencer δίνει ένα φιλί στον αγαπημένο της και σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Ο Έτσι μου έχει γενέθλια και ευγνωμονώ την άφιξη της ύπαρξής του».

Μαίρη Συνατσάκη: Το φιλί στον Ίαν Στρατή για τα γενέθλιά του

«Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό» είχε δηλώσει ο Ιαν Στρατής πριν από λίγο καιρό στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για την αγαπημένη του, Μαίρη Συνατσάκη.

Το ζευγάρι συγκατοικεί εδώ και καιρό και είναι φουλ ερωτευμένο. Τον Ιανουάριο η Μαίρη Συνατσάκη είχε σημειώσει στο Instagram για την απόφαση να μείνουν μαζί: «Τόσες μετακομίσεις σε τούτη την ζωή για να μου μάθει το 2021 ότι το σπίτι που με χώρεσε ολόκληρη και με έκανε να νιώθω ασφαλής… είσαι εσύ. Να έχει το 2022 ένα ζεστό «σπίτι» για όλους σας. Ο,τι κι αν σημαίνει, ο,τι κι αν συμβολίζει. Ο,τι κι αν χρειάζεστε, να βρεθεί την καινούργια χρονιά, εύκολα στο δρόμο σας αγαπημένοι μου άνθρωποι». 

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία τους:

SHARE