Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη/Φωτογραφία: Mary Synatsaki/instagram
INSTAGRAM

Η Μαίρη Συνατσάκη αγκαλιάζει την κόρη της με δάκρυα στα μάτια -Στέλνει δυνατό μήνυμα


Η Μαίρη Συνατσάκη με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram στην οποία τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και ταυτόχρονα να στέλνει ένα δυνατό μήνυμα.

Την τρυφερή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της τράβηξε ο πατέρας της, όπως σημείωσε η ίδια. «Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. Την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαίρη Συνατσάκη: Στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αγκαλιά με την κόρη της

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο, το οποίο απαθανάτισε ο πατέρας της.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Μαίρη Συνατσάκη να κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της και να της φιλάει το κεφάλι. Η Μαίρη Συνατσάκη τόνισε τη σημαντικότητα των γυναικών και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θα παλέψει για το μέλλον.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σημειώνεται ότι η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από δύο μήνες και ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής μαζί με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή. 

SHARE