Μάνια Ντέλου
Μάνια Ντέλου/Φωτογραφία: ΑP images
17|11|2022 15:19
SHARE
ΜΑΝΙΑ ΝΤΕΛΟΥ

Μάνια Ντέλου: Το σούπερ μόντελ των 90s για την αλλαγή στην εμφάνισή της και τη νέα ζωή


Η Μάνια Ντέλου υπήρξε γνωστό μοντέλο των 90s μετά την ανάδειξη της ως Μις Ελλάς στον διαγωνισμό των καλλιστείων του Αnt1 το 1993.

Συνεργάστηκε με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Μάκης Τσέλιος, ο Μιχάλης Ασλάνης, οι Deux Hommes. Το όμορφο κορίτσι που μεσουράνησε στις ελληνικές πασαρέλες τη δεκαετία του 90' αποφάσισε να σταματήσει το μόντελινγκ σε ηλικία 22 ετών, όταν ένιωσε ότι ο «κύκλος έκλεισε», όπως έχει δηλώσει η ίδια.

Μέχρι πρόσφατα, ο χρόνος της ήταν μοιρασμένος στις δυο της αγάπες, τη ζαχαροπλαστική και την οικογένεια. Εχει αποκτήσει δύο παιδιά την Κατερίνα και τον Αλέξανδρο από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη, ο οποίος έληξε το 2016.

Ωστόσο, συνέντευξή της στο Happy Day αποκάλυψε ότι έκλεισε το ζαχαροπλαστείο, ενώ μίλησε και την αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς έχασε τα κιλά που είχε πάρει. «Έκλεισα το ζαχαροπλαστείο. Σε μια νύχτα την απόφαση αλλά ουσιαστικά το είχα μελετήσει. Είχα πει ότι όταν τα παιδιά θα γίνουν 18 ετών θα φύγω, θέλω να γυρίσω τον κόσμο τώρα. Έχω αλλάξει τόσο πολύ τη ζωή μου που μπροστά μου δεν θέλω να σκεφτώ κάτι, θέλω απλά να ζήσω. Είχα περάσει κρίσεις πανικού. Μη νομίζεις ότι το έχω ξεπεράσει, άλλες φορές έρχεται άλλες όχι. Τότε όταν έλεγες ότι έχεις κρίσεις πανικού έλεγαν ότι είσαι τρελός, δεν καταλάβαινε ο άλλος τι νιώθεις. Τώρα νομίζω ότι έχει ο περισσότερος κόσμος. Όταν έβγαινα στην Σταματίνα τότε, είχα κρίσεις πανικού. Πολλές φορές αν την ρωτήσεις, ερχόμουν κι έκανα πίσω. Παρ’ όλα αυτά πήγαινα. […] Έχασα πολλά κιλά… Έκλεισα το μαγαζί και έχασα τα κιλά. Πήρα πολλά κιλά γιατί έτρωγα πολύ, δοκίμαζα ότι υπάρχει. Πήρα τα κιλάκια μου και το ευχαριστήθηκα…».

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μάνια Ντέλου:

SHARE