Φωτογραφία: Μάνος Χατζηδάκις
Φωτογραφία: Μάνος Χατζηδάκις/ΑΠΕ-ΜΠΕ
16|05|2022 13:52
SHARE
INSTAGRAM

Μάνος Χατζιδάκις: Η απάντηση του γιου του, Γιώργου, στον Αλέξη Κούγια


Την αναφορά Κούγια στη δίκη Λιγνάδη στον πατέρα του Μάνο Χατζιδάκι σχολίασε ο Γιώργος Χατζηδάκις.

Ο υιός Χατζιδάκις σε ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε την αναφορά του Αλέξη Κούγια στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη με ένα κείμενο από τα «Σχόλια του Τρίτου».

Τι συνέβη και η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας είχε εξηγήσει τις προηγούμενες ημέρες τι ακριβώς είχε αναφέρει στη δίκη και έκανε λόγο για διαστρέβλωση των λεγόμενών του.

«Αυτοί οι λίγοι και συγκεκριμένοι που καθημερινά διαστρεβλώνουν όλα όσα αποδεικνύονται στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη με κατηγορούμενο τον κ. Δημήτρη Λιγνάδη, έκαναν το ίδιο, αφού διαστρέβλωσαν και μία ερώτηση μου, στην οποία ρώτησα ένα διακεκριμένο δικηγόρο – θεατρόφιλο, φίλο του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι στο περιβάλλον του είχε νεαρά ανήλικα άτομα, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ, «αν όλοι οι  μεγάλοι δάσκαλοι του θεάτρου, της μουσικής και των τεχνών είχαν στο περιβάλλον τους, αφού ήταν δάσκαλοι – καθηγητές, όπως ο Δημήτρης Λιγνάδης, νεαρά ανήλικα άτομα;

Οι διαστρεβλωτές της αλήθειας, ενώ εγώ στην ερώτησή μου χρησιμοποίησα εκτός του Μάνου Χατζιδάκι, τον Κουν, τον Λαζάνη, τον Κατσέλη, αλλά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, αυτοί ενορχηστρωμένα και στα συγκεκριμένα sites διαστρέβλωσαν την ερώτηση μου, αποκρύπτοντας ότι η ερώτηση αυτή  αφεώρα και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, όπου αναφερόμουν στους μαθητές τους, αφού αναφερόμουν και στους μαθητές του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, όπου αυτός δίδαξε, και συγκεκριμένα στο Αρσάκειο, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αλλά και στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου».

Διαβάστε περισσότερα στο Iefimerida.gr

SHARE