η Μαντόνα τόπλες
Φωτογραφία: Instagram/@madonna
29|10|2022 11:12
SHARE
MADONNA THINGS

Η Μαντόνα δεν σταματά πουθενά -Φωτογραφήθηκε topless για το Instagram, φορώντας κορσέ


Τι κι αν δέχεται κριτική και αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της, η Μαντόνα κάνει αυτό που έκανε πάντα -λατρεύει να προκαλεί και να είναι ο εαυτός της.

Φέτος, η Μαντόνα γιορτάζει την κληρονομιά της στο μουσικό γίγνεσθαι της τελευταίας 40ετίας με το «Finally Enough Love: 50 Number Ones», μια προσωπικά επιμελημένη συλλογή τραγουδιών και remixes από την μακρά καριέρα της.

Πέραν από την πολυαναμενόμενη συλλογή, η βασίλισσα της ποπ ξεκινά και μια πολυετή πρωτοβουλία για την επανέκδοση όλων των προηγούμενων άλμπουμ της σε remastered εκδοχή, τα οποία θα περιλαμβάνουν άγνωστες εκδόσεις και μικρές εκπλήξεις που προβλέπεται να σοκάρουν τους φανατικούς οπαδούς του ποπ ειδώλου.

Αυτή την περίοδο, η Μαντόνα γιορτάζει τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του κονσεπτικού άλμπουμ της Erotica, το οποίο κυκλοφόρησε το 1992 μαζί με ένα βιβλίο υπό τον τίτλο «Sex».

Στα πλαίσια των εορτασμών για την επέτειο του Erotica, η Μαντόνα ανάρτησε στο Instagram δύο από τις πιο προκλητικές φωτογραφίες της έβερ.

Ποζάρει τόπλες στα 64, χωρίς να καλύπτει το στήθος της, φορώντας μόνο έναν χρυσαφί κορσέ και καλσόν.

Μάλιστα, κάλυψε τις ρώγες της με δύο emojis -ένα γλειφιτζούρι και ένα σακί με λεφτά - προκειμένου να αποφύγει τη λογοκρισία του Instagram που συνηθίζει να κατεβάζει φωτογραφίες με ρώγες ως ακατάλληλες.

Τέλος, η Μαντόνα ανάρτησε μια ακόμη ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου φορά έναν μαύρο κορσέ.

Δείτε τις φωτογραφίες της Μαντόνα.

η Μαντόνα τόπλες

Instagram/@madonna
η Μαντόνα τόπλες
Instagram/@madonna
SHARE