Μαράια Κάρεϊ
Μαράια Κάρεϊ/Φωτογραφία: ΑP images
ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΪ

H Μαράια Κάρεϊ αποκάλυψε το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι -Και δεν είναι το δικό της


Η Μαράια Κάρεϊ είναι ειλικρινής και αποκάλυψε σε συνέντευξή της ποιο είναι το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Η «Βασίλισσα των Χριστουγέννων» αποκάλυψε στο «The Jennifer Hudson Show» ότι το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι είναι το «The Christmas Song» του Nat King Cole. Παρόλο που όλοι περίμεναν ότι θα πει το «All I want for Christmas is you», η Μαράια Κάρεϊ ξάφνιασε πολλούς με την απάντησή της.

«Το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών είναι η εκδοχή του Nat King Cole του The Christmas Song — αυτό είναι το αγαπημένο μου», είπε η 54χρονη Μαράια Κάρεϊ στην παρουσιάστρια Τζένιφερ Χάντσον, η οποία σημείωσε με ενθουσιασμό: «Αυτό ήταν το αγαπημένο της γιαγιάς μου».

Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ «All I want for Christmas is you» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 29 Οκτωβρίου του 1994. Η τραγουδίστρια ήταν 25 ετών και είχε κυκλοφορήσει μόλις τρία άλμπουμ. Παρότι έχουν περάσει 29 χρόνια, το κομμάτι εμφανίζεται πάντα στο ραδιόφωνο όταν πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και αποτελεί μια βασική και μόνιμη πηγή εσόδων για την διάσημη τραγουδίστρια.

H Μαράϊα Κάρεϊ αποκάλυψε το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι -Δεν είναι το δικό της

Αν τα Χριστούγεννα είχαν έναν επίσημο ποπ ύμνο τότε το «All I Want For Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ θα ήταν σίγουρα στην κορυφή.

Με πάνω από 16.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως, το τραγούδι «All I want for Christmas is you» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα της Μάραια Κάρεϊ και το πλέον εμπορικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών. Υπολογίζεται ότι το «All I Want for Christmas Is You» αποφέρει ετησίως 3 εκατομμύρια δολάρια στην τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με την Κάρεϊ το «All I Want For Christmas» γεννήθηκε στο διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη και ήταν ένα «χαρούμενο ατύχημα». «Ήταν καλοκαίρι αλλά είχα στολίσει το σπίτι για να μπω στο κλίμα των Χριστουγέννων. Είχα βάλει την ταινία "A Wonderful Life" και βρισκόμουν στον πάνω όροφο. Ακουγόταν σε όλο το σπίτι. Άρχισα να πειραματίζομαι σε ένα παλιό συνθεσάιζερ Casio που είχα. Έφτιαξα τη βασική μελωδία και την ηχογράφησα με ένα κασετόφωνο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και αβίαστα όπως συμβαίνει με τα κορυφαία τραγούδια» έχει πει η Κάρεϊ για το γιορτινό τραγούδι που έγραψε με τον Walter Afanasieff.

SHARE