Φωτογραφία: Booking.com
Φωτογραφία: Booking.com
ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΪ

Μπορείς να περάσεις τα Χριστούγεννα στο ρετιρέ της Μαράια Κάρεϊ


Η Μαράια Κάρεϊ προγραμμάτισε τις διακοπές των ονείρων μας και ετοίμασε, προς τιμήν της χρονιάς που το hit single της "All I Want for Christmas is You" έφτασε για πρώτη φορά στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 chart, ένα μοναδικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Η ίδια η καλλιτέχνιδα επιμελήθηκε το τριήμερο πρόγραμμα των διακοπών προσθέτοντας όσα αγαπά να κάνει στη Νέα Υόρκη τα Χριστούγεννα, μέσα στο οποίο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και η επίσκεψη στο μοναδικό ρετιρέ της στη Νέα Υόρκη.

Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει κανείς την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου;

Στις πληροφορίες για το ταξίδι και τη διαμονή, μέσα στο site του Booking η Μαράια Κάρεϊ γρέφει τη δική της επιστολή και δίνει μερικά στοιχεία για το υπέροχο ταξίδι που πρόκειται να κερδίσει ένα τυχερό ζευγάρι.

Η Μαράια Κάρεϊ σε προσκαλεί να περάσεις τις γιορτινές διακοπές σου στο σπίτι της

«Κάνοντας κράτηση για την απόλυτη εμπειρία διακοπών στη Νέα Υόρκη θα έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε φωτογραφίες σε έναν ιδιωτικό χώρο, διακοσμημένο αποκλειστικά για εσάς, στο ρετιρέ μου στη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, θα μείνετε στο πολυτελές Plaza Hotel για τρεις νύχτες και θα απολαύσετε ένα πλήρες πρόγραμμα που προγραμμάτισα μαζί με την Booking» γράφει η καλλιτέχνιδα.

Το τυχερό ζευγάρι θα πάρει μια γεύση από όλα όσα έχει να προσφέρει η Νέα Υόρκη τα Χριστούγεννα, απολαμβάνοντας μερικά από τα αγαπημένα πράγματα της Μαράια Κάρεϊ. Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Κοκτέιλ στο πανέμορφο ρετιρέ διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, μια επαγγελματική φωτογράφιση στη βεράντα του τελευταίου ορόφου, μια διαμονή τριών διανυκτερεύσεων σε ένα δωμάτιο Grand Luxe King στο The Plaza, πτήσεις, μεταφορές αεροδρομίου και τοπική μεταφορά από και προς τα αξιοθέατα. Περιλαμβάνονται επίσης τα εισιτήρια για τη συναυλία της Μαράια Κάρεϊ ”Merry Christmas To All!” στο Madison Square Garden στις 16 Δεκεμβρίου και πολλά ακόμη.

Mariah Carey, Φωτογραφία: Booking.com

Το πρόγραμμα του “My Ultimate Holiday Experience” θα είναι διαθέσιμο για κράτηση με σειρά προτεραιότητας αποκλειστικά στο site της Booking από τις 14 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. ET, για μια διαμονή που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 19 Δεκεμβρίου με τιμή μόλις 20.19 δολάρια- προς τιμήν της χρονιάς που το σύγχρονο hit single της, "All I Want for Christmas is You" έφτασε για πρώτη φορά στο Νο1 του Billboard Hot 100 chart.

Φωτογραφία: Booking.com
Φωτογραφία: Booking.com
Φωτογραφία: Booking.com
SHARE